Schimb neașteptat de replici între Mihaela Rădulescu și Adela Popescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 17:28

Pe 1 august 2021, fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, a împlinit 17 ani. Ocazia a fost marcată de celebra lui mamă și în social media, mai exact pe contul de Instagram, unde Mihaela Rădulescu a publicat o fotografie recentă cu tânărul și un mesaj emoționant.

„Nu-mi pasă că nu-s cele mai reușite poze. Mi-ajunge să știu că am fost împreună, de ziua lui, așa cum am fost mereu – cu aceeași iubire strașnică, cu același chef de viață, cu aceeași bucurie cu care m-a încărcat de când l-am adus pe lume. E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar dacă e bărbat în toată regula. A crescut prea repede, dă de viața pe cont propriu, muncește pentru ce visează… Am tot mai puține de făcut pentru el. Învăț să mă dau ușor deoparte și să-l las să zboare. Uf, mai am de-nvățat”, a scris vedeta.

Printre cele aproape o mie de mesaje primite ca răspuns la această postare, s-a numărat și mesajul Adelei Popescu. Proaspătă mămică de băiat, pentru a treia oară, Adela i-a urat „la mulți ani” lui Ayan și spus Mihaelei Rădulescu că așteaptă niște sfaturi de la ea, ținând cont că fiul său a crescut așa mare și frumos.

Citește și – Oana Zăvăranu, atac acid la adresa Oanei Roman: „Influencera de la Sorbona…”

Citește și – Pepe și Yasmine Ody, vacanță de vis la Cannes

Citește și – „Refuz să lucrez cu ea”. Decizia radicală pe care a luat-o iubitul lui Jojo

Citește și – Reacția Minodorei după ce s-a scris că ar fi fost hărțuită de Tavi Colen

Citește și – Salman Khan are o familie secretă în Dubai? Actorul a spus tot

Replica Mihaelei Rădulescu nu a întârziat să apară. „N-ai tu nevoie, badass mom” (n.r. „N-ai tu nevoie, ești o mamă șmecheră”), și zeci de persoane au apreciat comentariul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter