Saturnia: Oana Zăvoranu, lupul şi năravul. Află motivul schimbărilor de look ale vedetei

De Saturnia, pe

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Oana Zăvoranu s-a vopsit brunetă….iar. Oare ce înseamnă toate schimbările de look, spitalizările şi angajările fantomă? Numai astrele ştiu.
Oana Zăvoranu a apărut iar în atenţia presei după ce vedeta a suferit o nouă schimbare de look radicală. Ea s-a vopsit iar şi a redevnit bruneta focoasă pe care o ştiam cu toţii.

Dar ce i-a venit? Abia ce ne bucuram de reîntoarcerea ei prin lumina reflectoarelor, blondă cu rădăcini negre, sălbatică şi pusă pe fapte, respectiv angajări în trusturile mari.

Uite şuviţa, nu e şuviţa…

Oana Zăvoranu a ascultat de părerile fanilor de pe Facebook, care se pare că nu au fost de acord cu şuviţele blonde adoptate de vedetă.
După lungi deliberări şi mesaje postate pe pagina personală de Facebook, Oana Zăvoranu a anunţat pe toată lumea că publicul a decis şi culoarea finală a părului ei, de o importanţă covârşitoare pentru naţiune, este brunetă.
Dar nu oricum, ci „brunetă , adică neagră tuci”. Vă daţi seama ce se întâmpla dacă coafeza greşea puţin şi culoarea finală era doar „negru simplu”?
Vedeta a postat următorul mesaj pe pagina personală de Facebook în 30 aprilie:
„Ok, am inteles,BRUNETA este votul vostru covarsitor:))))…vreo 85% dintre voi ma vor inapoi bruneta…..BLONDA DIN MINE PLANGE ACUM:)))…..,da’ ce credeti ca va las asa usor? pai daca tot vorbim serios,hai sa o facem pana la capat….Aveti un ultim colaj de poze realizat de echipa mea,in care sunt diverse poze cu mine…ATENTIE: BRUNETA ADICA NEAGRA TUCI:))…SAU BRUNETA, ADICA SATENA, APROAPE DE CULOAREA MEA NATURALA…..,in stanga,sunt cele cu mine SATENA,in dreapta cele cu mine NEAGRA:)))….vreau sa imi spuneti cum va place mai mult:)))…DA:SATENA/NU SATENA ,sau DA:NEAGRA/NU NEAGRA…..acum sa va vad:)))…..eu sunt cu ochii pe voi:))…si asta doar ptr ca va iubesc mult,LYM,as always,Oana”. Mai, mai, că am fi votat şi noi şi astrele pentru aşa cauză nobilă.
Saturnia: Oana Zăvoranu, lupul şi năravul. Află motivul schimbărilor de look ale vedetei

Ce spun specialiştii?

De când a trecut la gesturi extreme, sinucideri false şi tot felul de internări, Oana Zăvoranu a intrat şi în atenţia psihologilor, care deşi se ţin rezervaţi în diagnosticare şi pronosticuri, şi-au exprimat părerea în direct, pe la televiziuni.
Psihologul vedetelor, dr. Luiza Udrea a declarat pentru Unica.ro că toate aceste schimbări de look şi cererea părerii fanilor sunt cauzate de nevoia de atenţie şi confirmare a Oanei.
” Eu îmi imaginez că face toate aceste gesturi din nevoia ei de confirmare, de atenţie şi de aliaţi. Cum are mereu impresia că este în război cu restul lumii, Oana Zăvoranu probabil are nevoie de a-şi construi o armată de aliaţi, care să ţină cu ea. Caută atenţie, aliaţi, iubire şi confirmare poate pentru că nu le-a găsit în familie, printre cei dragi.
De la relaţia cu mama ei, tatăl ei care a dispărut din viaţa ei devreme, toate aceste probleme emoţionale vechi au măcinat-o şi acum se manifestă prin aceste gesturi”, a spus psihologul Luiza Udrea.
Numerologul și parapsihologul Anatol Basarab a vorbit în cadrul unei emisiuni de la Antena 2 despre cum ar putea Oana Zăvoranu să găsească fericirea:
„Nu o cunosc prea bine, dar din ce văd prin ziare, reviste și la televizor observ că este agitată. Întotdeauna e în ceartă cu cineva, face ceva care produce tensiune, iar lucrurile astea nu au cum să o ducă spre fericire, ci către un război intern. Noi facem tot felul de lucruri, dar umbra pășește, se încarcă și mai târziu vrea să iasă la lumină și încep să apară acele lucruri pe care nici tu nu ai fi vrut vreodată să le vezi în interiorul tau, cu atât mai puțin să le vadă alții.”
Şi psihologul și psihoterapeutul Cristina Zaharia şi-a dat cu părerea:
„Sunt convinsă că Pepe este o mare lipsă și o insatisfacție în viața ei. Sunt convinsă că o parte din gestul ei are legătură cu fostul soț. Cred că Oana nu este fericită altfel nu ar fi făcut acest gest”, a spus psihologul în cadrul emisiunii „Poveștiri adevărate” de la Acasă TV, după ce vestea tentativei de sinucidere a Oanei Zăvoranu a ajuns ştire naţională.
În apărarea sa, Oana Zăvoranu a venit chiar ea într-un platou de emisiune cu un psiholog pe nume Veronica Acara. Aceasta a explicat că traumele din copilărie are Oanei, moartea surorilor, a ambilor taţi, au lăsat urme adânci în sufletul ei. În plus, scandalurile cu Marioara Zăvoranu se pare că au pornit de la senzaţia Oanei că mama ei nu o iubeşte, potrivit psihologului invitat la Kanal D.
Citeşte şi Vedete: Care sunt procesomanii celebri din România
Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter