Mama lui Ştefan Bănică Junior, despre Lavinia Pârva şi o posibilă căsnicie cu aceasta

De Geo Berciu, pe

Sanda Liţeanu, mama lui Ştefan Bănică Junior, a vorbit despre noua femeie din viaţa fiului său şi despre relaţia pe care o are cu Lavinia Pârva.
Sanda Liţeanu, mama lui Ştefan Bănică junior, a declarat în cadrul unui interviu acordat emisiunii „La Măruţă” despre relaţia fiului ei cu Lavinia Pârva. „Eu zic că Ştefan este un om împlinit. Are doi copiii frumoşi. Lavinia e o fată foarte bună, drăguţă, cuminte, cu bun simţ. Deocamdată nu e cazul să vorbesc cu Ştefan despre o nouă căsnicie”, a mărturisit mama artistului.
Mama lui Ştefan Bănică Junior, despre Lavinia Pârva şi o posibilă căsnicie cu aceasta

Lucrurile încep să devină din ce în ce mai serioase între Ştefan Bănică Junior şi Lavinia Pârva. Ceea ce părea că este doar o pasiune trecătoare, se pare că se transformă într-o adevărată poveste de dragoste, mai ales că cei doi s-au mutat împreună şi bruneta a primt un inel de la iubitul ei. După ce anul trecut, Lavinia Pârva l-a dus pe iubitul ei la Timişoara şi l-a prezentat părinţilor ei, a venit acum rândul mamei cântăreţului să-şi exprime părerea despre viitoarea posibilă noră.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter