Dana Săvuică arată la 40 de ani ca la 20. Vezi care e secretul

De Diana Zagrean, pe

Dana Săvuică reușește să se mențină în formă fără a apela la injecții sau operații estetice. Vedeta reuşeşte să arate la 44 ani ca la 20. Află care este secretul ei.
 
Promotor al naturaleții și al stilului de viață sănătos, Dana Săvuică se bucură în prezent de un ten radiant, hidratat și cu mai puține riduri, fiind adepta terapiilor non-invazive, apelând tot timpul la consiliere profesională, de la specialiștii și medicii dermatologi de la diferite clinici și saloane de frumusețe de top.
În urma tratamentului de Radiofrecvență Tripolară, ridurile au fost diminuate, iar conturul feței a devenit mai ferm prin stimularea colagenului și a elastinei. Aparatul revoluționar emite în straturile profunde ale pielii unde de radiofrecvență, încălzind în interior și stimulând refacerea structurilor de elastină și colagen.
„Ședința durează 50 de minute, timp în care ți se aplică un masaj cu dispozitivul de Radiofrecvență pe toată suprafața tenului. Nu doare și nici nu arde. La final, ți se aplică o mască adecvată tipului de ten, cu efect de lifting. Tenul arată întinerit, luminos, și asta fără a apela la injecții și operații estetice”, declară Dana Săvuică.
Dana Săvuică arată la 40 de ani ca la 20. Vezi care e secretul
„Tendința la nivel mondial este de a alege tratamentele non-invazive în detrimentul intervențiilor chirurgicale, iar despre acest lucru au început să știe din ce în ce mai multe femei din România, inclusiv persoane publice. Pielea noastră trebuie îngrijită frecvent, cu atenție. Procesul de îmbătrânire este ireversibil, însă poate fi amânat cu tratamente care pun în evidență frumusețea naturală a chipului nostru. Ca de exemplu, prin Radiofrecvență tripolară câștigăm fermitatea pielii, refacem ovalul natural al feței, diminuăm ridurile și toate acestea fără a risca să ne trezim cu chipul împietrit, fără expresie, așa cum se întâmplă de multe ori în cazul tratamentelor cu toxină botulinică, spre exemplu”, declară Catrinel Stan, manager al unui salon de înfrumuseţare care oferă şi tratament cu Radiofrecvență Tripolară.
Prețul unei ședințe de Radiofrecvență Tripolară este de 300 de lei, iar un tratament complet necesită șase ședințe la un interval de o săptămână
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter