Salman Khan, acuzat de violență de fosta sa iubită, actrița Aishwarya Rai

De Mădălina Manole, pe
Salman Khan a fost acuzat de violență fizică într-un interviu acordat presei internaționale de către fosta sa parteneră de viață, frumoasa și celebra actriță, Aishwarya Rai.

Salman Khan și Aishwarya Rai au foarmat un cuplu o bună perioadă de timp, însă, se pare, comportamentul violent și gelozia actorului au condus la destrămarea relației și la despărțirea celor doi: Bănuia mereu că aveam aventuri cu colegii mei de platou. Au fost dăţi în care Salman a devenit violent cu mine dar, din fericire, nu a lăsat semne şi m-am dus pe platou ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, – a dezvăluit actrița pentru tribune.com.pk, conform wowbizz.Aishwarya Rai

Aishwarya Rai, fosta iubită a lui Salman KhanSalman Khan, actualul iubit al Iuliei Vântur, se pare că ar fi înșelat-o pe Aishwarya Rai, iar actrița a decis să pună punct definitiv relației: „Pentru bunăstarea mea şi din respect pentru mine şi familia mea, nu voi mai lucra alături de Salman. Acest capitol a fost cel mai mare coşmar al vieţii mele. Sunt recunoscătoare că s-a terminat” – a mai spus frumoasa actriță din India.

Salman Khan a negat, însă, toate acuzațiile primite: „Nu am bătut-o niciodată. M-am dat cu capul de perete, dar nu aş putea niciodată să rănesc pe altcineva”, – s-a apărat iubitul Iuliei Vântur.

Citește și – Ce pensie specială are Nadia Comăneci din partea statului român

Citește și – Mesajul dureros transmis de mama Laurei Stoica la 12 ani de la moartea fiicei sale

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter