Salata care o ajută pe Andreea Marin să-și mențină silueta

De Geo Berciu, pe

Preocuparea pentru un stil de viață sănătos este cea care o ghidează pe Andreea Marin de mai bine de un an de zile, iar aceasta este vizibilă, mai ales, în regimul ei alimentar.
Andreea Marin s-a declarat în numeroase rânduri o adeptă a curentului raw vegan, acest tip de alimentaţie fiind unul ce conţine preparate naturale, sănătoase, neprocesate termic, ce aduc o mulţime de beneficii organismului. Ea le-a împărtăşit fanilor reţeta unei salate preferate pe care o consumă cu regularitate pentru a se menţine în formă.
Salata care o ajută pe Andreea Marin să-și mențină silueta
„Conține: rucola, spanac (de preferință proaspete, nu cele ce se găsesc la supermarket, pentru că e nevoie să fie aromate și gustoase, știu că se găsesc greu, din păcate, puteți înlocui și cu alte verdețuri preferate), ardei roșu sau gogoșar roșu dulce, castravete, fasole germinată, măsline. Sosul e foarte important pentru a lega și a da gust salatei: suc de lămâie proaspăt, ulei de măsline, sare de Himalaya (mult mai bogată nutritiv), mentă tăiată mărunt, turmeric. Poftă bună!”, a scris vedeta, pe Facebook, adăugând că mai multe reţete pot fi găsite pe siteul ei, detoxbyandreea.ro.
Salata care o ajută pe Andreea Marin să-și mențină silueta
Andreea promovează un centru de detoxifiere din Turcia, acolo unde merge și ea, an de an, pentru a-și încărca bateriile.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter