Roxana Ciuhulescu și-a etalat burtica de gravidă. Iată ce exerciții face vedeta la sala de fitness

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 12 martie 2018, 16:08
Roxana Ciuhulescu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viață. La doar câteva luni de la divorț, aceasta a anunțat că este însărcinată cu noul său iubit, Silviu Bulugioiu, fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism, actualmente preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure, cu care, de asemenea, se pregătește să ajungă la altar.

Roxana Ciuhulescu are grijă în continuare de silueta sa și se menține în formă prin sport. Aceasta a postat un filmuleț pe rețelele de socializare în timpul unei ședințe de zumba. Cu burtica la vedere, prezentatoarea TV arată foarte bine și, pare-se că nu a  luat in greutate prea mult. „Un bebeluș sănătos are nevoie de o mamă sănătoasă. Alimentația și sportul în sarcină sunt lucruri esențiale”, a transmis Roxana Ciuhulescu pe Facebook.

„Deși eram pregătiți pentru orice tratament care ne-ar fi ajutat să concepem acest copil, iată că, surprinzător, acest lucru s-a întâmplat natural. Ani de zile mi-am dorit și m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potrivește când și cu cine trebuie, nu Nimic nu este întâmplător! Cu toții suntem extrem de fericiți și ne dorim ca acest copil să se nască sănătos. Așa că acest an ne vom bucura de un dublu eveniment: căsătorie & botez. Doamne Ajută!” – a scris Roxana Ciuhulescu, cu titlul Când viața bate filmul, pe blogul său personal.

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 39 de ani, a divorțat de Mihai Ivănescu, după 10 ani de căsnicie, la începutul anului 2017. Cei doi au împreună o fetița, pe Ana Cleopatra, în vârstă de 9 ani.

Citește și – Alessia nu are voie să-și țină copilul în brațe. Care este motivul

Citește și – Cristian Boureanu a pierdut definitiv custodia fiicei sale

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter