Roxana Ciuhulescu a publicat prima imagine cu bebelușul. Ce mesaj emoționant a transmis aceasta

De Mădălina Manole, pe
Roxana Ciuhulescu a născut astăzi prin cezariană un băiețel perfect sănătos. Micuțul a primit nota 10 și va fi botezat cu numele Cezar Ioan. 

Nou-născutul a cântărit peste 4 kilograme şi a măsurat 53 de centimetri și a venit pe lume chiar de ziua tatălui său, Silviu Bulugioiu, actualul soț al Roxanei Ciuhulescu. Cu această minunată ocazie, vedeta a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram, acolo unde, de altfel, a publicat și prima imagine cu micuțul:

Roxana Ciuhulescu

Iubitule, așa-i că știi că în viață nu-i nimic întâmplător? Ne-am întâlnit – deloc întâmplător, ne-am îndrăgostit și dragostea noastră a fost încununată – deloc întâmplător de …Cezar! El a venit de ziua ta, ca să-ți demonstreze cât te iubesc! De venirea lui a avut grijă, minunata Cezara Bucur, un medic de excepție , care împreună cu echipa au avut grijă ca visul meu să se împlinească, deloc întâmplător, la 10 ani după nașterea Cleopatrei. Eu cred că bunul Dumnezeu mi le-a hărăzit pe toate astea…. deloc întâmplător! La mulți ani, Silviu! Să ne trăiești sănătos Cezar, să ai o viață lungă & frumoasă! Vă iubesc nespus!” – a transmis Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu a nascut

Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu s-au căsătorit în luna martie a acestui an. Cei doi împărtășesc aceași pasiune pentru mașini și au lucrat împreună înainte de a deveni un cuplu. Roxana mai are o fetiță, pe Ana Cleopatra, în vârstă de 10 ani, din mariajul cu Mihai Ivănescu, cel de care a divorțat anul trecut, după o căsnicie de 10 ani.

Citește și – Viorel Lis, în stare critică: “Nu mai poate să vorbească”

Citește și – Ce părere are Julie, fiica Danei Săvuică, despre divorțul părinților săi

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter