Roxana Ciuhulescu a născut un băiețel

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 12 iulie 2018, 11:57
Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară și fericirea este nemărginită. Îndrăgita prezentatoare TV a născut astăzi un băiețel perfect sănătos.

Roxana Ciuhulescu are dublu motiv de bucurie. Băiețelul său, pe care-l va boteza Cezar Ioan, a venit pe lume chiar de ziua soțului său. Vedeta a născut prin cezariană în această dimineață: „Ne-am început ziua frumos, s-au oprit ploile când trebuie să apară Cezar. Este mare încărcătură emoţională. Poţi să ai şi cinci copii, emoţiile sunt diferite. Teoretic prin cezariană aş vrea, dar dacă până acum nu au apărut contracţii. Împreună cu medicul am hotărât că este mai bine să fac cezariană, mai ales că mai am o cezariană şi are peste 4 kilograme. Să-i dea Dumnezeu noroc. La 9 începe operaţia. Nimic în viaţă nu este întâmplător. Când am rămas însărcinată şi am făcut calculul m-am rugat de el să stea cuminte ca să fie un cadou frumos pentru tatăl lui şi sper să fie la fel de inimos ca tatăl lui” – a transmis Roxana Ciuhulescu înainte de a intra în clinică.

Roxana Ciuhulescu sot Silviu Bulugioiu

Alături de Roxana s-a aflat și soțul său, Silviu Bulugioiu, care îi împărtășea întocmai emoțiile: „E nemaipomenit, vrem să fie bine pentru toată lumea. Sunt emoţii, dar bucuria păleşte emoţiile. A fost destul de simplu în perioada asta, dragostea face totul” – a declarat acesta.

Silviu Bulugioiu a fost președintele Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism, actualmente preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure. Cei doi împărtășesc aceași pasiune pentru mașini și au lucrat împreună înainte de a deveni un cuplu. Roxana și Silviu s-au căsătorit în luna martie a acestui an.

Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, pe Ana Cleopatra, în vârstă de 9 ani, din mariajul cu Mihai Ivănescu, cel de care a divorțat anul trecut, după o căsnicie de 10 ani

Citește și – Cristi Brancu a ajuns la spital: “Totul vine la pachet cu sacrificii”

Citește și – Ce părere are Julie, fiica Danei Săvuică, despre divorțul părinților săi

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter