Roxana Blagu a avut COVID-19: „Toată familia a avut”

De Adelina Duinea, pe

Roxana Blagu (34 de ani), fostă solistă a trupei Trident, a devenit mamă pentru a doua oară la începutul lunii iulie. Designerul a dat naștere unui fiu, Sasha, acum în vârstă de 6 luni.

Într-un interviu oferit website-ului Click!, Roxana a dezvăluit că întreaga lor familie a avut COVID-19. Roxana și soțul ei, Andrei Badiu, au aniversat 3 ani de căsnicie în luna noiembrie a anului trecut.

Roxana Blagu a avut COVID-19: „Toată familia a avut”

Întrebată de Click! dacă noul coronavirus îi sperie, Roxana a răspuns: „Nu ne sperie! Toată familia a avut COVID-19. Noi, părinții. Am trecut cu bine, fără complicații. Este prima dată când spun!

Acum două luni am avut. Simptomele au fost ușoare, nici nu ne-am fi dat seama dacă nu ne-am fi testat. Bebelușul a fost singurul care a scăpat”. Întrebată cum este soțul ei ca tată, creatoarea de modă a adăugat:

„Andrei este tatăl ideal, a fost primul lucru care m-a atras la el, văzându-l cât de multă grijă îi purta Mariei, fetița lui. Schimbă scutece, îi dă bebelușului să mănânce, îi face băiță, am un mare ajutor”.

Cum se organizează de când a devenit din nou mămică?

„Mai fac un mic dejun, ordine prin casă, dar cu el după mine. Ori în căruț, ori îl pun în diferite salteluțe, leagăne. Am tot felul de accesorii care să-mi ușureze munca prin casă”, a dezvăluit pentru Vorbește Lumea.

„Sinceră să fiu, abia aștept să începem diversificare pentru că pare că s-a săturat așa de lăptic. Cred că o să fie un copil tare mâncăcios”, a completat atunci.

Atât Roxana, cât și Andrei mai au fiecare câte o fiică din relații anterioare. În urmă cu șapte ani, Roxana a pierdut custodia fiicei sale, Oana (12 ani), pe care o are cu omul de afaceri Marcel Sârbu.

Andrei Badiu a fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Oana Frigescu (38 de ani), alături de care are o fiică, Maria (10 ani).

Roxana și Maria au o relație foarte frumoasă. „Da, Maria l-a cunoscut pe Sasha și era foarte bucuroasă că are un frățior!”, a mai spus Roxana pentru Click!.

Foto: Instagram

Citește și:

Roxana Blagu, mesaj înlăcrimat pentru fiica pe care nu a mai văzut-o de 7 ani

Mădălin Ghenea, primele declarații după ce s-a scris că formează un cuplu cu jucătorul de fotbal Nicolo Zaniolo

De ce afecțiune suferă Delia? Provoacă anxietate, furie sau chiar stări de panică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter