PAVEL BARTOŞ: „Oamenii îmi zâmbesc tot timpul”

De Libertatea pentru femei, pe

Consideră că simţul umorului este marele atu al vieţii lui şi cred că are dreptate. Toată lumea îl îndrăgeşte pentru hazul debordant pe care îl are!
Citeşte despre noul sezon „Românii au talent”, unde îl vei vedea în fiecare ediţie, dar şi despre apropiatul 1 Martie şi iubirile lui de acasă: soţia şi cele două fetiţe ale lor.

A debutat al doilea sezon al celebrului show „Românii au talent”. Ce aşteptări ai de la noii concurenţi?

Ce s-a întâmplat în culise depăşeşte orice imaginaţie, atât în ceea ce-i priveşte pe concurenţi, care şi-au dat seama că eu şi Smiley suntem prietenii lor şi se pot baza pe noi, cât şi pe noi, prezentatorii. În plus, echipa tehnică a fost şi ea implicată în câteva numere şi devine tot mai vizibilă.

Românii chiar sunt talentaţi sau sunt mai degrabă adaptabili, în funcţie de ce se cere?

Cred că românul are unul dintre cele mai adaptabile caractere, dar atunci când este provocat, în sens pozitiv, scoate din el nişte lucruri extraordinare, şi mă refer strict la talent.

Cum decurge programul tău în perioada show-ului?
Se împarte între repetiţii la Teatrul Odeon, unde pregătesc o nouă premieră, un Caragiale pus în scenă de regizorul Alexandru Dabija, apoi spectacolele de seară, dar şi evenimentele, inclusiv filmările aferente
de la PRO TV.

La Teatrul Odeon joci în spectacolul „Natura moartă cu nepot obez”. E o poveste pentru tineri sau pentru publicul de toate vârstele?
E o poveste pentru oricine! Mai exact, este vorba despre o familie formată din trei mătuşi şi un nepot obez. Mătuşile sunt excesiv de grijulii cu „nepoţelul” de… doar 36 de ani. De aici şi drama acestuia: nu are prieteni, nu are iubită, iar grija mătuşilor de a-l face fericit merge până într-acolo încât îi angajează o prostituată, fără ca el să ştie. Şi acesta se îndrăgosteşte! Pentru acest rol am studiat problema oamenilor care pierd controlul asupra corpului din varii motive şi am înţeles ce drame trăiesc aceşti oameni: încep să nu mai ducă o viaţă normală, sunt din ce în ce mai limitaţi atât fizic, cât şi psihic, şi îşi refuză multe lucruri cărora unui om obişnuit i se par absolut normale. Asta nu mai ţine de vârstă şi, din păcate, din ce în ce mai mulţi oameni se află în această postură. Este un semnal de alarmă!

În ce zile te pot vedea iubitorii de teatru pe scenă?
Miercuri, joi, vineri, sâmbătă şi duminică. Cam acesta e programul pieselor în care joc la Teatrul Odeon, adică „Natură moartă cu nepot obez”, „Gaiţele”, „Pyramus şi Thisbe”, „Aventurile lui Habarnam”, „Câtă speranţă” şi spectacolul „Liliacul”, la Opera Naţională.

Se apropie 1 Martie. Care este cadoul tău de mărţişor pentru soţia ta, Anca, şi pentru fiicele voastre, Eva (8 ani) şi Rita (4 ani)?
Având două fetiţe mici şi cochete, nu trece o zi fără cadouri. Astea de 1 Martie sunt oficiale! În general, sunt un tip căruia îi place să dăruiască. Mă bucur mai mult când dăruiesc decât atunci când primesc, şi asta s-a întâmplat mai ales din momentul în care am devenit tată.

Eşti tu însuţi un copil când îţi petreci timpul cu Eva şi Rita?
Sunt de multe ori prietenul lor de joacă, pentru că atunci când cea mică este Minnie Mouse, eu automat mă transform în Pluto. Iar când Eva este Cenuşăreasa, eu trebuie să fiu Prinţul sau, de multe ori, se întâmplă să fiu şi calul! (râde)

Cât de mult contează pentru tine simţul umorului?
Simţul umorului este marele atu al vieţii mele. Eu am un simţ al umorului dezvoltat, la fel şi cei dragi mie, şi atunci comunicarea este mult mai bună. Iar profesional vorbind, în ce mă priveşte, a fost capital.

De asta te iubeşte publicul?
Cred că da, pentru că văd reacţiile oamenilor atunci când mă întâlnesc cu ei. Tot timpul îmi zâmbesc! Cred că le aduc aminte de lucruri pozitive. De fapt, majoritatea persoanelor care îmi trimit mesaje îmi spun că în tot contextul trist în care ne desfăşurăm vieţile, eu sunt un motiv pentru care se uită la televizor, pentru că îi fac să zâmbească.

Ai fost în vacanţă în Republica Dominicană. Cum a decurs relaxarea exotică?
Exact aşa cum mi-am imaginat. Poate a fost chiar peste aşteptări: relaxarea mult visată! Din acest motiv, am fost doar eu cu soţia. N-a contat atât de mult locaţia, important este că am fost noi doi.

Ce-ţi doreşti: un nou film sau un film la Hollywood?
Îmi propun obiective mici, ca să le pot îndeplini. Important e să fiu sănătos şi toate vin la timpul lor! Mă bucur că cei dragi îmi sunt alături!

► NU POT TRĂI FĂRĂ…

…fiinţele cele mai dragi
„Viaţa mea e completă alături de soţie şi fetiţele noastre”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter