George Burcea poarta din nou verigheta: „Lucrurile încep să se așeze”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 iulie 2020, 17:56

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat în urmă cu șase luni, însă în timp ce artista s-a afișat deja cu alt bărbat, actorul a început să poarte, din nou, verigheta.

George Burcea și-a făcut o fotografie și fără să-și dea seama a lăsat la vedere amănuntul, astfel că toată lumea s-a întrebat dacă faptul că actorul poarta verigheta ar putea să însemne o împăcare între cei doi sau, cel puțin, un prim pas făcut în acest sens.

Cu toate astea, prietenii Andreei Bălan nu cred că acest lucru ar fi posibil și au argumentat că între cei doi singura relație posibilă este doar cea necesară pentru a-și crește fetițele: „A văzut și Andreea și a fost surprinsă, nu se aștepta la așa ceva. Însă nu crede că gestul are vreo însemnătate. Între ei totul s-a terminat, iar George nu a făcut absolut niciun semn care să o trimită pe ea cu gândul la altceva. Comunică foarte puțin și strict pentru Ella și Clara. 

Citește și – Adevărul despre relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint. Sunt sau nu sunt împreună?

Andreea nici nu vrea să se gândească prea mult la astfel de gesturi, pentru a nu se simți bulversată. Este mulțumită de George ca tată, din acest punct de vedere nu are ce să îi reproșeze. Lucrurile încep să se așeze, după o perioadă extrem de grea și este mai bine așa”, – au declarant surse din anturajul artistei, pentru Impact.ro.

Citește și – Ce note a luat Lidia Buble la BAC. Artista a fost la limită!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter