Dekadens, singura trupă românească la Canadian Music Week

După ce ne-au oferit single-ul “Fix Me Up”, pe acorduri de vioară și contrabas, membrii trupei Dekadens vor da piept cu cea mai interesantă provocare de până acum: Canadian Music Week (CMW), care va avea loc în perioada 21-25 martie.

Canadian Music Week  este cel mai mare festival din Canada dedicat muzicii noi și artistilortineri, la care participă sute de artiști din 40 de țări. În cadrul acestuia, timp de patru zile, Andreea, Vava și Jan vor concerta în diferite locații din Toronto și va încerca să facă o impresie cât mai bună.

Trupa Dekadens a apărut pe scena muzicală în 2006, lansând la scurt timp albumul de debut, “Kill and Tell”, urmat de un turneu de promovare ce a inclus festivaluri importante atât în țară (B’ESTFEST, Stufstock), cât și în afara României (Canada, Statele Unite, Macedonia). După o perioadă de căutări, la finalul lui 2010 trupa a revenit cu un al doilea material, într-o nouă componența și cu un sound nou.

Albumul “City of Paper” a fost înregistrat alături de Andreea Lupescu, imaginea electro-glam a acesteia devenind trade-mark-ul trupei. De pe acest material au fost lansate până în prezent acum două single-uri, „Moviestar”, care a beneficiat  și de un clip, și  „Fix Me Up” pe care te invităm să-l urmărești în continuare.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter