Cine este Eliza Natanticu, concurenta din sezonul 4 de „Asia Express”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 mai 2021, 18:31
Eliza Natanticu se numără printre concurenții din sezonul 4 de la „Asia Express”, care se vor aventura pe Drumul Împăraților.

Ea este soția lui Cosmin Natanticu, cu care face echipă. Pentru cei doi, „Asia Express” este „aventura vieții, depășirea limitelor, ieșirea din zona de confort și din ţară”, întrucât ei nu au mai călătorit de când a început pandemia.

„Ne va pune la încercare răbdarea și anduranța”, au mai zis ei. „Ne-am propus să trăim pas cu pas această experienţă unică în stilul caracteristic Natanticilor, adică cu umor”.

Eliza și Cosmin sunt împreună de 9 ani. Acum 3 ani, ei s-au căsătorit, nașii lor fiind Mihai Bobonete și soția. Ea a declarat pentru Impact.ro ce așteptări are de la competiția la care ea și soțui ei s-au înhămat.

„Având în vedere situația actuală cu COVID-19, avem amândoi puține emoții, în rest nu, chiar suntem bine”, a zis ea pentru Impact. „Sunt sigură că totul o să fie bine. Nu știu cât de pregătită sunt să mănânc vietăți, dar mă antrenez mental pentru acest lucru. Oricum, am un stomac destul de sensibil și o să văd cum mă descurc, dar asta pentru mine nu este o problemă majoră, cum o să se descurce și restul colegilor mei mă voi descurca și eu”.

Citește și: Cine este Zarug, colegul de echipă al lui Lorelei Bratu în sezonul 4 din „Asia Express”

Citește și: Cine este Adriana Trandafir, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4

Citește și: Cine sunt Cuza și Emi, concurenții de la Asia Express, sezonul 4

Citește și: Cine este Elwira Petre, concurenta din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”

Mai mult, Eliza a spus că pentru ea și Cosmin, „Asia Express” o să fie o ocazie să petreacă o vacanță inedită împreună: „Până acum nu am avut niciodată o astfel de vacanță și suntem amândoi foarte curioși cum o să fie. Chiar dacă uneori apar și presiunile, acolo eu cred că o să mă înțeleg cu soțul meu și în acele momente mai dificile. La noi, certurile durează câteva secunde, după care ne împăcăm și începem să vorbim din nou. O să ne susținem unul pe altul și o să fie bine, asta pentru că noi doi suntem și vom fi o echipă”.

În afară de Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, la concursul „Asia Express” vor mai participa următoarele echipe: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Lorelei și Zarug, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Patricia Paglieri și Francy.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter