Bucură-te de vibe-ul de vacanță și dansează cu Ciska pe cea mai hot piesă a verii!

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 iunie 2021, 10:04

Apasă butonul “play” și dansează pe cea mai cool piesă a verii, “Tanga”, interpretată de senzuala Ciska, co-prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea. Piesa oferă un vibe bun atât prin voce, cât și prin ritmul de reggaeton ce îți cuprinde rapid simțurile și te trimite într-o vacanță exotică, plină de aventură și distracție.

Piesa “Tanga” este însoțită și de un videoclip ce aduce în atenție cadre ce surprind moment pline de feminitate filmate în Mexic.

“Tanga este un proiect sexy, de vară, de vacanță. Îmi doresc ca lumea să se distreze și să danseze pe această piesă, la petrecerile care ne-au lipsit atât de mult după această perioadă. Încă de la primul play, m-am identificat cu mesajul îndrăzneț, am asociat imediat piesa cu locurile exotice, cu formele kinky în costum de baie. Sper să vă placă și să vă bucurați de ea”, a declarat Ciska.

Bucură-te de vibe-ul de vacanță și dansează cu Ciska pe cea mai hot piesă a verii!

Citește și:

De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu până la 43 de ani
Speak și Ștefania au implinit patru ani de relație: „Nu ne așteptam să ajungem până aici”
Pepe a confirmat noua relație. Ce părere are fosta lui soție, Raluca
Pentru cine se duce Ramona Olaru frecvent în Mykonos

Piesa a fost compusă și scrisă de Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu, Carlos Enrique Perezo (LiToo), Alexandra Stan și Marius Dia. Producția este semnată de Șerban Cazan și Alex Parker. În ultimul an, Ciska a lansat alte două piese, Champion (feat. LiToo), și Pauvre Diable, care au fost foarte bine primite de public.

Francisca a devenit cunoscută publicului după ce a participat, în anul 2012 la emisiunea X Factor, unde a ajuns până în semifinală, alături de trupa RED.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter