Andreea Marin, imagini de colecție cu tatăl ei, la 7 ani de la moartea lui: „Îmi e mistuitor de dor”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 07 martie 2023, 16:54

Andreea Marin a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, prin care a amintit că în urmă cu șapte ani și-a pierdut tatăl. Vedeta a publicat și o serie de imagini de colecție cu acesta.

Andreea Marin, în vârstă de 48 de ani, a trecut printr-o pierdere cumplită în urmă cu șapte ani. Tatăl ei s-a stins din viață în urma unui infarct. În amintirea acestuia, vedeta a publicat un colaj de fotografii de familie, precum și un mesaj tulburător.

Andreea Marin, mesaj emoționant la șapte ani de la moartea tatălui ei

Au trecut șapte ani de când Andreea Marin și-a pierdut tatăl și le-a dezvăluit fanilor săi din mediul online că simte un dor mistuitor de părintele său. Vedeta a ales să împărtășească cu fanii și câteva imagini inedite cu tatăl său.

„Tătic… Sunt 7 ani de când îmi ești înger…. Te simt, și totuși … de o îmbrățișare pământească îmi e mistuitor de dor…”, a scris vedete pe contul său de Instagram.

Andreea Marin și-a pierdut mama pe vremea când era un copil. Ea și sora ei au rămas în grija tatălui, care a preluat întreaga responsabilitate pe umerii lui. Potrivit vedetei, acesta a fost un tată extraordinar, cu care a avut o relație foarte apropiată. Moartea lui a fost extrem de dureroasă, după cum povestea aceasta într-un interviu.

„Pentru că pe mama am pierdut-o și eram și foarte tânără, eu eram un copil la vremea aceea, impactul a fost foarte puternic. Tata a preluat ani la rând această misiune, a unei mame, și a încercat să fie și mamă și tată pentru noi. Și a fost. A fost un tată extraordinar (…)”, a spus ea, potrivit newsweek.ro.

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri dureroase din viața amoroasă. „Nu e comod să te simți înșelată. Doare!”

Bărbatul s-a stins din viață în urma unui infarct. Andreea Marin a mărturisit că deși a dus o viață plină de greutăți, acesta a găsit mereu puterea să zâmbească de dragul fetelor lui.

„Stătea pur și simplu în pat. Pur și simplu a zâmbit și a închis ochii, așa s-a stins. Am fost, dacă pot spune astfel, că poate să pară ciudat… Am fost în parte și fericită că finalul lui nu a fost tumultos sau dureros, așa cum i-a fost viața. A avut o viață foarte dificilă. Tot timpul a ținut spinarea dreaptă și a vrut ca pentru noi să fie un model, un stâlp al familiei. A reușit, dar viața lui a fost plină de dureri. Deși zâmbea tot timpul pentru noi, eu știu, simt asta”, a mai dezvăluit ea.

Andreea Marin și-a pierdut ambii părinți. Mama ei a murit într-un accident de mașină

Andreea Marin a povestit în urmă cu mai mult timp cum s-a petrecut drama care i-a marcat întreaga viață. Aceasta a dezvăluit că mama ei a murit într-un accident de mașină, atunci când se întorceau de la mare. Femeia și-a apărat cele două fete cu prețul vieții ei în momentul impactului.

Citește și: Andreea Marin, secretul siluetei ideale. La ce alimente a renunțat: „Mă feresc de ele ca de ciumă”

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, a povestit în Andreea Marin, care la momentul accidentului avea în jur de 10 ani, potrivit evz.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter