Andra, mesaj emoționant cu ocazia aniversării de 44 de ani a lui Cătălin Măruță

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 august 2022, 15:01

Andra (35 de ani) și Cătălin Măruță (44 de ani) s-au căsătorit în august 2008 și au împreună doi copii, un fiu și o fiică, David (10 ani) și Eva (6 ani). Cu ocazia aniversării de 44 de ani a prezentatorului TV, Andra a publicat în mediul online un mesaj emoționant.

Andra, mesaj emoționant cu ocazia aniversării de 44 de ani a lui Cătălin Măruță

Perechea s-a cunoscut în anul 2005, în platoul emisiunii găzduite atunci de prezentator, „Tonomatul DP 2”, și, potrivit solistei, nu a fost vorba de dragoste la prima vedere.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune, la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, declara Andra în urmă cu ceva timp.

Ulterior, Cătălin a apărut în videoclipul piesei „Băieții și fetele”, cântată de solistă. Artista și prezentatorul TV s-au căsătorit în 2008, după 3 ani de relație.

„La mulți ani, iubitul meu! Cu fiecare an alături de tine, viața este mai frumoasă! Îți mulțumesc că ești un soț așa cum am visat și un tată minunat. Te iubesc! ❤️”, a scris Andra în dreptul a trei fotografii cu ea și cu prezentatorul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andra și Cătălin Măruță, discuție delicată cu fiul lor David. Ce curiozitate a avut fiul perechii

Andra, declarație emoționantă de dragoste pentru Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță au aniversat 13 ani de căsnicie. Cum a fost cerută Andra

Cum a fost Andra cerută în căsătorie?

În ceea ce privește cererea în căsătorie, cuplul a povestit două variante. Potrivit Andrei, Cătălin a fost „romantic până în măduva oaselor”. 

„Acolo am primit inelul de logodnă, la Veneția. Da, pe gondolă. A fost romantic. A luat două pahare de șampanie, a luat o șampanie, gondolierul ne cânta în italiană. Nu mai știu ce melodie era. Îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoționată și, când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoționată am fost. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor”, declara solista în trecut, pentru Pro TV.

Cu toate acestea, în cadrul unui alt interviu, Cătălin a dezvăluit că ar fi cerut-o în căsătorie în prezența familiilor lor. „Îi făceam mereu declarații de dragoste, dar am vrut ca la căsătorie să fie martori și cei din familie, așa că am scos inelul la o masă la care erau și părinții. Mi s-a părut mai inspirat așa, să ne bucurăm toți de moment, de răspunsul ei. Bine că a spus da, că altfel aș fi avut mulți martori la un moment cam… ciudat!”, mărturisea prezentatorul TV în 2019.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter