Rochia pe care Carrie Symonds a purtat-o la nunta cu premierul Boris Johnson ar fi fost închiriată

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 13 mai 2022, 14:00
Premierul britanic Boris Johnson și Carrie Symonds, s-au căsătorit în mai 2021, în cadrul unei ceremonii secrete, care a avut loc la Catedrala Westminster. Cu toate că ar fi putut purta orice ținută scumpă, se pare că mireasa a ales o rochie închiriată pentru nuntă.

Închirierea hainelor – de la rochii și încălțăminte, la genți și alte accesorii – a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani în Marea Britanie. Și Carrie Symonds, soția prim-ministrului britanic Boris Johnson, ar fi un client fidel al magazinelor online cu acest profil. Chiar și în ziua nunții sale, aceasta ar fi preferat să închirieze o rochie decât să-și facă una pe comandă, potrivit The Guardian

„Carrie a închiriat mereu de la noi”, a spus Sacha Newall, fondatoarea magazinului online My Wardrobe HQ.

„Având în vedere că este un client permanent, nimic nu semnala ca fiind neobişnuit la această comandă”, a adăugat Newall, care nu a ştiut că această rochie avea să fie purtată de Carrie Symonds la ceremonia de la Catedrala Westminster.

Rochia purtată de soția premierului Boris Johnson a fost realizată realizată de designerul grec Christos Costarellos din tul. Symonds ar fi închiriat-o contra sumei de 45 de lire sterline. Dacă ar fi cumpărat-o, ar fi plătit pentru ea 2.870 de lire sterline, cu aproximativ 1.500 de lire sterline mai mult decât era în 2019, în Marea Britanie, preţul mediu al unei rochii de mireasă.

Rochia pe care Carrie Symonds a purtat-o la nunta cu premierul Boris Johnson ar fi fost închiriată

Boris Johnson și Carrie Symonds s-au căsătorit în secret

Boris Johnson (56 de ani) și Carrie Symonds (33 de ani) s-au căsătorit în secret sâmbătă, la Catedrala catolică din Westminster. Potrivit presei internaționale, la ceremonie ar fi participat un grup restrâns de persoane, familia și prieteni apropiați. În Marea Britanie, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, există o limită de 30 de invitați la nunți. 

Cununia religioasă a fost oficiată în rit catolic de părintele Daniel Humphreys, cel care le-a botezat și pe fiul lor Wilfred și nici la biserică numărul clericilor implicați nu a fost prea mare. În jurul orei 13:30, cu o jumătate de oră înainte de ceremonie, publicul a fost rugat să plece din catedrală, potrivit DailyMail.

Tatăl și sora lui Boris Johnson au fost fotografiați în momentul în care au ajuns, sâmbătă, la reședința șefului Guvernului, iar tabloidele i-au surprins apoi seara, în fotografii, pe membrii unei formații de muzică ieșind de la locuința din Downing Street 10.

Citește și: Drama lui Mircea Solcanu după operația pe creier: Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd

Tatăl cântăreței Elena Gheorghe, acuzat că a refuzat să însoțească un cortegiu funerar. Ce spune preotul Gheorghe

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat 17 ani de relație

Oana Zăvoranu, adevărul despre divorțul de Pepe: „Eu nu l-am mai iubit”

Boris Johnson este cel de-al doilea preimier britanic care se însoară în timpul mandatului

„Premierul şi doamna Symonds s-au căsătorit într-o mică ceremonie la Cetrdala din Westminster”, a confirmat duminică un purtător de cuvânt al Downing Street. „Cuplul îşi va sărbători mariajul împreună cu familia şi prieteni vara viitoare”, a mai spus acesta.

Într-o fotografie realizată după ceremonie în grădina din Downing Street, soția premierului este îmbrăcată într-o rochie albă lungă și o bentiță florală, iar Boris Johnson poartă un costum închis la culoare și o cravată albastră, iar pe sacou este prins un trandafir alb.

Johnson este cel de-al doilea preimier britanic care se însoară în timpul mandatului, după ce Robert Jenkinson s-a căsătorit cu Mary Chester în 1822.

Vestea vine la câteva zile după ce în presă apăruseră zvonuri că Boris Johnson și Carrie Symonds au trimis invitațiile pentru nunta lor, ce va avea loc în vara anului viitor.

Cei doi ar fi stabilit să se căsătorească în data de 30 iulie 2022, potrivit The Sun.

Nu a fost dezvăluit locul unde se va petrece evenimentul, dar este posibil ca petrecerea să fie găzduită pe proprietatea prim-ministrului din Buckinghamshire sau în parcul safari Port Lympne din Kent, unde lucrează Symonds.

Boris Johnson și Carrie Symonds au devenit părinți în aprilie 2020

Boris Johnson și Carrie Symonds au fost văzuți împreună pentru prima dată la un eveniment caritabil din 2018. Prim-ministrul și-a cerut iubita în căsătorie în 2019, în timpul unei vacanțe în Caraibe. Cei doi au anunțat atât logodna, cât și faptul că vor deveni părinți, în februarie 2020.

În luna martie, aceștia s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. Johnson a petrecut trei nopți la Terapie Intensivă, înainte ca starea sa de sănătate să se îmbunătățească. Symonds a anunțat și ea pe Twitter că a avut simptome, însă s-a recuperfat rapid.

În aprilie 2020 a venit pe lume Wilfred, primul copil al lui Symonds și cel de-al cincilea al premierului britanic. Boris Johnson, care a mai fost căsătorit de două ori, are împreună cu Marina Wheeler doi fii şi două fiice.

Johnson şi Symonds reprezintă primul cuplu necăsătorit care trăieşte în Downing Street. Aceștia au ales să locuiască într-un apartament cu patru camere din Downing Street 11, nu în reședința oficială cu două camere din Downing Street 10.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter