Premierul britanic Boris Johnson și soția lui, Carrie, părinți pentru a doua oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 11:54

Carrie, soția premierului britanic Boris Johnson, a dezvăluit pe rețelele de socializare că este însărcinată pentru a doua oară. Aceasta a mărturisit că a suferit și un avort spontan la început de an.

Carrie Johnson, soția premierului britanic Boris Johnson, este însărcinată cu al doilea copil. Aceasta a făcut fericitul anunț pe rețelele de socializare, acolo unde a vorbit pentru prima oară și despre avortul spontan suferit la începutul anului, care „i-a frânt inima”.

Mă simt incredibil de binecuvântată că sunt din nou însărcinată, dar m-am simțit și eu ca un pachet de nervi. Problemele de fertilitate pot fi foarte grele pentru mulți oameni, mai ales atunci când pe platforme precum Instagram lucrurile pot părea că merg întotdeauna bine, le-a spus aceasta urmăritorilor săi.

Mi s-a părut foarte liniștitor să ascult oameni care au trecut și ei a rândul lor prin pierderi, așa că sper că împărtășirea acestei vești îi poate ajuta câtuși pe puțin și pe alții, a adăugat ea, potrivit The Guardian.

Carrie Johnson, în vârstă de 33 de ani, a mai spus că bebelușul urmează să vină pe lume în luna decembrie.

Citește și: Andreea Marin și iubitul ei, surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck în Italia

Șerban Huidu a jignit-o public pe Mirela Vaida. Internauții, furioși de cuvintele „Cârcotașului”EXCLUSIV!

Cu ce se ocupă, de fapt, fiica lui Mircea Diaconu – nimeni nu se aștepta

Cum arată casa Andreei Marin – imaginile pe care nu le-a văzut nimeni

Carrie și Boris Johnson s-au căsătorit în luna mai

Carrie și Boris Johnson s-au căsătorit în secret anul acesta, la finalul lunii mai, la Catedrala catolică din Westminster. Potrivit presei internaționale, la ceremonie ar fi participat un grup restrâns de persoane, familia și prieteni apropiați. Cei doi vor organiza o petrecere abia vara viitoare.

Prim-ministrul și-a cerut iubita în căsătorie în 2019, în timpul unei vacanțe în Caraibe. Cei doi au anunțat atât logodna, cât și faptul că vor deveni părinți, în februarie 2020. Primul copil al cuplului, Wilfred, s-a născut în aprilie 2020.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter