Premierul britanic Boris Johnson a devenit tată pentru a șaptea oară

De Unica.ro, pe

Premierul britanic Boris Johnson (57 de ani) și soția sa, Carrie (33 de ani) au devenit părinți pentru a doua oară. Carrie Johnson a adus pe lume, joi, 9 decembrie 2021, o fetiță sănătoasă.

„Premierul Boris Johnson și soția lui, Carrie, au anunțat venirea pe lume a unei fetițe sănătoase, astăzi dimineață, la spitalul din Londra. Atât mama cât și fiica se simt foarte bine. Cuplul vrea să mulțumească oamenilor minunați ai maternității NHS, pentru îngrijirea și devotamentul de care au dat dovadă” a anunțat oficial Guvernul Marii Britanii, potrivit The Sun.

Potrivit presei locale, premierul a fost alături de soția sa pe tot parcursul nașterii.

Citeşte şi: Mașina premierului britanic Boris Johnson, implicată într-un accident auto

Carrie și Boris au anunțat vara aceasta că așteaptă al doilea copil, după ce, la începutul anului a suferit un avort spontan.

“Mă simt incredibil de binecuvântată că sunt din nou însărcinată, dar m-am simțit și eu ca un pachet de nervi. Problemele de fertilitate pot fi foarte grele pentru mulți oameni, mai ales atunci când pe platforme precum Instagram lucrurile pot părea că merg întotdeauna bine, le-a spus aceasta urmăritorilor săi. Mi s-a părut foarte liniștitor să ascult oameni care au trecut și ei a rândul lor prin pierderi, așa că sper că împărtășirea acestei vești îi poate ajuta câtuși pe puțin și pe alții”, mărturisea Carrie, în urmă cu câteva luni.

Citeşte şi: De ce a renunțat Boris Johnson la cariera de jurnalist

Fetița este al doilea copil al lui Carrie și al șaptelea al premierului Jonson. Primul copil al cuplului s-a născut pe 29 aprilie 2020 și a primit numele doctorului care l-a tratat pe Boris de COVID-19: Wilfred Lawrie Nicholas Johnson.

Carrie și Boris Johnson s-au căsătorit în secret, în primăvara acestui an, într-o ceremonie restrânsă ținută la Catedrala catolică din Westminster.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter