Boris Johnson și Carrie Symonds s-au căsătorit în secret. Prima imagine cu mirii

De Unica.ro, pe
Premierul britanic Boris Johnson s-a căsătorit sâmbătă, 30 mai, cu logodnica sa Carrie Symonds, într-o ceremonie secretă care a avut loc la Catedrala Westminster.

Boris Johnson (56 de ani) și Carrie Symonds (33 de ani) s-au căsătorit în secret sâmbătă, la Catedrala catolică din Westminster. Potrivit presei internaționale, la ceremonie ar fi participat un grup restrâns de persoane, familia și prieteni apropiați. În Marea Britanie, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, există o limită de 30 de invitați la nunți. 

Cununia religioasă a fost oficiată în rit catolic de părintele Daniel Humphreys, cel care le-a botezat și pe fiul lor Wilfred și nici la biserică numărul clericilor implicați nu a fost prea mare. În jurul orei 13:30, cu o jumătate de oră înainte de ceremonie, publicul a fost rugat să plece din catedrală, potrivit DailyMail.

Tatăl și sora lui Boris Johnson au fost fotografiați în momentul în care au ajuns, sâmbătă, la reședința șefului Guvernului, iar tabloidele i-au surprins apoi seara, în fotografii, pe membrii unei formații de muzică ieșind de la locuința din Downing Street 10.

Citește și: Brad Pitt, surprins flirtând cu actrița Andra Day la gala premiilor Oscar 2021

Ce fetiță frumoasă are Matteo. Mia are un an

Andreea Ibacka, primele declarații despre numele celui de-al doilea copil

Smiley, hrănit de Anna Lesko. Cum a reacționat Gina Pistol

Boris Johnson și Carrie Symonds s-au căsătorit în secret, dar petrecerea va avea loc anul viitor

„Premierul şi doamna Symonds s-au căsătorit într-o mică ceremonie la Cetrdala din Westminster”, a confirmat duminică un purtător de cuvânt al Downing Street. „Cuplul îşi va sărbători mariajul împreună cu familia şi prieteni vara viitoare”, a mai spus acesta.

Într-o fotografie realizată după ceremonie în grădina din Downing Street, soția premierului este îmbrăcată într-o rochie albă lungă și o bentiță florală, iar Boris Johnson poartă un costum închis la culoare și o cravată albastră, iar pe sacou este prins un trandafir alb.

Boris Johnson și Carrie Symonds s-au căsătorit în secret. Prima imagine cu mirii

Johnson este cel de-al doilea preimier britanic care se însoară în timpul mandatului, după ce Robert Jenkinson s-a căsătorit cu Mary Chester în 1822.

Vestea vine la câteva zile după ce în presă apăruseră zvonuri că Boris Johnson și Carrie Symonds au trimis invitațiile pentru nunta lor, ce va avea loc în vara anului viitor.

Cei doi ar fi stabilit să se căsătorească în data de 30 iulie 2022, potrivit The Sun.

Nu a fost dezvăluit locul unde se va petrece evenimentul, dar este posibil ca petrecerea să fie găzduită pe proprietatea prim-ministrului din Buckinghamshire sau în parcul safari Port Lympne din Kent, unde lucrează Symonds.

Boris Johnson și Carrie Symonds au devenit părinți în aprilie 2020

Boris Johnson și Carrie Symonds au fost văzuți împreună pentru prima dată la un eveniment caritabil din 2018. Prim-ministrul și-a cerut iubita în căsătorie în 2019, în timpul unei vacanțe în Caraibe. Cei doi au anunțat atât logodna, cât și faptul că vor deveni părinți, în februarie 2020.

În luna martie, aceștia s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. Johnson a petrecut trei nopți la Terapie Intensivă, înainte ca starea sa de sănătate să se îmbunătățească. Symonds a anunțat și ea pe Twitter că a avut simptome, însă s-a recuperfat rapid.

În aprilie 2020 a venit pe lume Wilfred, primul copil al lui Symonds și cel de-al cincilea al premierului britanic. Boris Johnson, care a mai fost căsătorit de două ori, are împreună cu Marina Wheeler doi fii şi două fiice.

Johnson şi Symonds reprezintă primul cuplu necăsătorit care trăieşte în Downing Street. Aceștia au ales să locuiască într-un apartament cu patru camere din Downing Street 11, nu în reședința oficială cu două camere din Downing Street 10.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter