Ritualul de frumusețe mai puțin obișnuit al Anei Morodan: ce face în fiecare dimineață

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 22 mai 2020, 15:41

Frumoasa Ana Morodan este admirată de nenumărați fani pe Instagram și nu numai, iar recent a împărtășit cu aceștia care este secretul ei pentru a-și menține frumusețea, după cum arată Playtech.

Ana Morodan se numără printre primele bloggerițe din România. Ea și-a extins însă sfera de activitate și dincolo de online. A participat la emisiunea „Asia Express” alături de Adrian Teleșpan și a moderat emisiunea „Nuntă cu Scântei” de la Antena 1.

„Alții iau un shot de țuică dimineața, eu iau un shot de ulei de pește”, a recunoscut Ana Morodan pe Instagram. „Întotdeauna pe stomacul gol. Are gust de mere verzi sau lămâie, #Omega3s #VitaminaD (că pe mine nu m-a mai văzut soarele de la 9 ani), #VitaminaA și #VitaminaE (perfectă împotriva stresului oxidativ)”.

Ana Morodan a terminat Facultatea de Drept, în urma căreia a profesat ca avocat timp de un an și jumătate. Ulterior, a lăsat cariera în lumii legii în spate și s-a reprofilat către online – și se pare că decizia i-a priit din plin, acum având peste 388 de mii de followeri pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter