Rita Ora, apariţie de senzaţie la evenimentul de lansare a noului album

De Ioana Tătaru, pe
Rita Ora a lansat, de curând, noul său album, Pheonix. La evenimentul mult aşteptat, artista a făcut furori cu ţinuta ei sexy. Aceasta a purtat o rochie scurtă, roşie şi o pereche de sandale deosebite.

Rita a arătat minunat în rochia de la petrecere

Rita Ora

Rita Ora a făcut furori la petrecerea lansării. Cântăreaţa şi-a completat ţinuta provocatoare cu o coafură retro, „tip albină” şi cu un machiaj foarte chic, strălucitor.

Machiajul Ritei Ora

Noul album al artistei prezintă single-urile şi colabărările sale din ultimii doi ani, precum şi şase piese noi scrise de cântăreaţă. La eveniment, au fost nelipsiţi prietenii Ritei, dar şi personalităţi importante.

Mesajul Ritei Ora

Rita Ora este o cântăreaţă de mare succes, compozitoare şi actriţă. Artista s-a născut în Iugoslavia, într-o familie de albanezi kosovari. Mama sa, Vera, este psihiatru, iar tatăl, Besnik, este proprietarul unui pub. Artista a fost botezată după star-ul se film favorit al bunicului său, Rita Hayworth. Albumul său de debut Ora (2012), a debutat pe poziţia #1 în Marea Britanie. După ce a mai ajuns încă o dată în topuri cu piesa Hot Right Now, Ora a devenit artistul cu cele mai multe single-uri de pe poziţia #1 în UK Singles Chart în 2012. În 2013 a fost nominalizată de 3 ori la BRIT Awards. Primul single de pe cel de-al doilea său album, I Will Never Let You Down a debutat în topul UK Singles Chart în 2014, Ora devenind astfel a doua cântăreaţă solo britanică cu 4 single-uri de pe poziţia #1 în Marea Britanie.

Citeşte şi: -Rita Ora şi Bebe Rexha s-au sărutat pe covorul roşu al MTV Video Music Awards

-Rita Ora a dezvăluit că este bisexuală

Sursă foto: Northfoto.com, Hepta.ro, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter