Rezoluțiile de Revelion ale lui Teo Trandafir: „Îmi doresc să trec peste lucrurile care m-au nemulțumit în anii precedenți”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 decembrie 2021, 17:20

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV din România, iar ea a împărtășit ce își dorește pentru noul an.

La 53 de ani, Teo Trandafir este o femeie frumoasă și împlinită, ale cărei povești de viață captivează de fiecare dată. Într-un interviu pentru click.ro, ea a dezvăluit mai multe despre ce se ascunde în culisele vieții ei profesionale, dar și despre așteptările pe care le are de la sine în anul care urmează.

Acum că finalul lui 2021 se apropie, Teo Trandafir recunoaște că este mândră de ce a clădit. Are peste 500 de mii de urmăritori pe Instagram, iar milioane de români îi urmăresc emisiunea „Teo Show” de la Kanal D. Însă care sunt rezoluțiile de Revelion pe care le are prezentatoarea TV?

„Am învățat în timp să nu judec anii, ci perioadele. Sunt doar perioade, consider că trecerea anului nu reprezintă, neapărat, o bornă kilometrică, nu putem așa”, a spus ea, citată de Libertatea. „Am avut în 2021 perioade frumoase și mai puțin frumoase, ca toată lumea. În 2022 îmi doresc să fie liniște în capul meu, să înțeleg, să iert, să trec peste lucrurile care m-au nemulțumit în anii precedenți, sunt anumite lucruri care, desigur, s-au acumulat. Îmi doresc să devin un om mai bun”.

Citește și: Teo Trandafir, despre iubitul care i-a furat primul sărut: „A fost atât de frumos, atât de cumva!”

Citește și: Gabriela Cristea, criticată că-și editează fotografiile: „Cum în poze ești așa de slabă? Noi te vedem la TV…”

Citește și: Andreea Ibacka, mărturisiri despre adolescența sa: „Fructul oprit era tare ispititor”

Citește și: Cătălin Scărlătescu are planuri mari cu Doina Teodoru. Ce-și dorește celebrul chef

În perioada sărbătorilor de iarnă, a avut programul mai încărcat, pentru a pregăti edițiile speciale de sărbători. Ajunge în redacția Kanal D dimineața, la ora 10, și pleacă după ora 19. „Întotdeauna este așa în televiziune, trebuie să pregătim ediții speciale, să închidem anul frumos și elegant”, a spus ea. „Sfârșitul anului este o perioadă un pic mai aglomerată, dar nu trebuie să ne plângem de muncă”.

Teo Trandafir a vorbit și despre invitații pe care i-a avut în emisiune de-a lungul anului 2021, și ce impact au avut ei: „Mă uitam cu bucurie și plăcere la transformările prin care a trecut Lidia Buble, care din 2014, de când o cunosc, și până acum, a evoluat foarte mult. Ea crede că nu este așa, dar eu văzând-o mai rar mă uimește de fiecare dată prin eleganță, rafinament, felul în care se exprimă”.

Aceasta a mai adăugat: „Eu consider fiecare zi o victorie și fiecare invitat contribuie la ea. Mi se pare nedrept și superficial să clasific invitații sau momentele. Au fost clipe frumoase și unele mai puțin plăcute, dar toate au fost WOW în felul lor. Este o emisiune în direct, și fiecare moment din cele două ore are intensitatea lui”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter