Reţetele celor 5 sucuri pe care Andreea Marin le bea zilnic

De Geo Berciu, pe Ultimul update Joi, 29 aprilie 2021, 11:49

Andreea Marin şi-a schimbat stilul de viaţă radical, acum fiind adepta unei alimentaţii sănătoase şi echilibrate, care i-a îmbunătăţit aspectul şi tonusul fizic în ultimul an.

După ce a trecut prin diverse cure de detoxifiere în clinici de specialitate din Bodrum, Andreea Marin şi-a însuşit nu numai sfaturile avizate ale specialiştilor în nutriţie, dar şi reţete ale acestora. Ea le-a împărtăşit fanilor reţetele celor 5 sucuri pe care le bea zilnic pentru a se menţine în formă.
Reţetele celor 5 sucuri pe care Andreea Marin le bea zilnic

„Cele 5 sucuri sunt cele pe care le beau pe parcursul intregii zile de astazi si aleg ordinea asa cum imi doresc. De pilda, pentru valoarea nutritiva ridicata si pentru calitatile vindecatoare aleg sa incep ziua cu sucul verde inchis, care contine: spirulina ( o alga cu proprietati nrmaipomenite), suc de iarba de grau (semintele au fost plantate de mine in pamant curat, fara chimicale, intr-un ghiveci mai mare pus la fereastra, cand iarba creste o tai si fac portii, le pun si la congelator pentru a avea rezerve), portocala, mar si pepene galben. Din nou, fructele pot fi schimbate dupa gust si posibilitati. Aceasta e combinatia mea preferata.
Reţetele celor 5 sucuri pe care Andreea Marin le bea zilnic

Beau cand fac sport sucul verde deschis, care contine ananas, ghimbir, psyllium si busuioc, care este poate cel mai gustos (asa mi-a marturisit si Teo Trandafir, care in aceasta saptamana primeste dimineata acasa dieta mea, nu pentru slabit in cazul ei, ci pentru sanatate si mentinere, caci eu cred ca este principalul scop pentru Teo acum): are proprietati vindecatoare, ajuta mult digestia, datorita pudrei de psyllium care se expandeaza in stomac iti creaza senzatia de satietate, sucul impulsioneaza arderea grasimilor datorita ananasului si ghimbirului.
Reţetele celor 5 sucuri pe care Andreea Marin le bea zilnic

Ce mai vedeti pe tava mea: sucul rosu de struguri, morcov si ghimbir, cel verde-galbui care contine avocado, ananas si suc de lamaie si este mult mai gros, consistent, il poti bea in loc de o masa, iar laptele de migdale se face simplu, migdalele fiind muiate in apa cateva ore si apoi amestecate la blender cu apa.
Reţetele celor 5 sucuri pe care Andreea Marin le bea zilnic

Pentru gust, eu am adaugat scortisoara. Daca vrei sa fie dulceag, poti pune in loc de zahar sirop de agave sau sirop de smochine, curmale, de stevie, exista variante sanatoase pentru indulcire, important este ca laptele de migdale este net superior din punct de vedere nutritional celui ce se gaseste de cumparat in cutii in supermarket” a scris Andreea pe Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter