Replica actriței Meryl Streep, după ce un producător celebru i-a spus că este „prea urâtă” ca să joace într-un film

De Amelia Matei, pe
Deține recordul pentru cele mai multe nominalizări ale unui actor la Premiile Oscar, iar talentul și frumusețea ei sunt de necontestat. Însă lucrurile nu au stat întotdeauna la fel pentru Meryl Streep.

Actriţa în vârstă de 67 de ani a povestit într-o ediție a emisiunii „The Graham Norton Show” de la BBC America faptul că, în anii ’70, a fost respinsă la audiţiile pentru filmul „King Kong” pe motiv că era „prea urâtă” pentru gusturile producătorului  Dino De Laurentiis.

 „Fiul lui mă văzuse într-o piesă de teatru. Aşa că m-am dus la etajul 33 al Gulf and Western Building, avea un birou uimitor, cu panoramă asupra întregului Manhattan. Am intrat, iar fiul lui era foarte încântat că adusese această actriţă nouă. Iar tatăl i-a spus fiului – în italiană, dar eu înţeleg italiana – che brutta! De ce mi-ai adus urâtania asta?”.

După ce i-a auzit comentariul, Meryl Streep i-a replicat lui De Laurentiis: „Îmi pare rău că nu sunt suficient de frumoasă ca să joc în King Kong!”.

Meryl Streep 2

În cele din urmă, rolul i-a fost oferit actriţei Jessica Lange, care a jucat în „King Kong” alături de Jeff Bridges şi Charles Grodin.

Născută pe 22 iunie 1949, actrița pe numele său real Mary Louise Streep a devenit cunoscută în întreaga lume în anii ’70, grație serialului de televiziune „Holocaust”. În 1977, a debutat și pe marele ecran cu filmul „Julia”. Doar doi ani mai târziu, Meryl Streep a primit prima nominalizare la Premiile Oscar, pentru performanta din filmul „The Deer Hunter”. Din totalul de 20 de nominalizări pentru premiile Academiei Americane de Film, 16 sunt pentru categoria  „cea mai bună actriță în rol principal” și patru pentru  categoria „cea mai bună actriță în rol secundar”.

Citește și – Scrisoarea lui Meryl Streep către toate femeile din lume

Citește și – Secretele lui Meryl Streep pentru o căsnicie fericită și o carieră de succes

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter