Relația specială dintre Prințul Harry și regina Elisabeta a II-a

De Oana Savin, pe
Regina Elisabeta a II-a și nepotul ei, prințul Harry au o legătură mai specială, monarhul având o parte mai sensibilă când vine vorba de ducele de Sussex.

Elizabeth a II-a își lasă deseori garda jos în jurul lui Harry, care îi amintește de soțul ei, Prințul Phillip, a dezvăluit fostul majordom al prințului Charles, Grant Harrold.

Cred că în public putem vedea cum regina lasă garda jos puțin cu Prințul Harry. Există o relație foarte specială acolo. Câteodată, mă întreb dacă îi amintește puțin monarhului de Prințul Phillip”, a afirmat Harrold în cadrul unui documentar.

Relația specială dintre Prințul Harry și regina Elisabeta a II-a

Prințul Harry și regina Elisabeta a II-a

Cum se apropie venirea pe lume a primului copil al ducilor de Sussex, rolul lui Harry ca membru senior al Casei Windsor pare să se cimenteze în curând, notează The Mirror.

Nașterea bebelușului i-ar putea pune pe Meghan și Harry pe aceeași linie cu Kate și William.

În timp ce relația puternică dintre Prințul Harry și bunica lui nu a putut fi niciodată pusă sub semnul întrebării, au fost ridicate semne de întrebare în legătură cu sentimentele dintre cel mai tânăr fiu al Prințului Charles și cea de a doua sa soție, Camilla Parker.

Potrivit biografului regal Penny Junor, introducerea Camillei în fața lui William și Harry a fost plănuită cu grijă.

S-au gândit că pentru ca Camilla să fie acceptată de public, să fie văzută mai întâi cu băieții. Altfel nu ar fi funcționat”, a scris Junor.

Cred că relația dintre ei este una călduroasă, dar dacă este să fiu sinceră, pe atunci nu a fost așa. Consider că le-a fost dificil când au fost mici”, a completat biograful.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter