Relația dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, toxică pentru copii. Actrița era „depresivă” și „geloasă”

De Oana Savin, pe
Angelina Jolie și Brad Pitt s-au separat în urmă cu doi ani și acum, cu doar câteva zile înaintea audierii pentru custodia copiilor, apar noi dezvăluiri despre relația celor doi din timpul căsătoriei.

Biograful celor doi actori, Ian Halperin, a lansat în anul 2009 cartea „Brangelina: Adevărata poveste a lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie”. Pentru a putea scrie această carte, el s-a întâlnit cu mai mulți apropiați ai lui Pitt și Jolie, printre care și fosta bonă a cuplului. Iar aceasta a făcut dezvăluiri tulburătoare despre situația tensionată ce domnea în casa lor.

Ea (n.r. bona) mi-a descris o Angelina incapabilă să își controleze emoțiile, depresivă din cauza eșecurilor repetate din carieră și foarte geloasă”, a scris Halperin în ultimul număr al revistei Public, din 23 noiembrie.

Nu putea suporta ca Brad să câștige mai mulți bani ca ea și de când el a părăsit casa, l-a suspectat de infidelități”, a mai povestit biograful pe baza spuselor fostei bone a actorilor.

Atmosfera eram de toxică pentur copii, care plângeau adesea”, a mai scris Ian Halperin.

Pe 4 decembrie, Brad Pitt și Angelina Jolie se vor înfrunta la tribunal prin intermediul avocaţilor, în vederea obţinerii unui acord definitiv privind împărţirea proprietăţilor şi îngrijirea celor șase copii.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter