Regulile stricte pe care bona le-a impus prințului George și prințesei Charlotte

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 28 ianuarie 2019, 16:57
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt crescuți de o bonă ce a urmat cursurile școlii Norland din Marea Britanie. Iar aceasta a impus niște reguli foarte stricte pe care toți cei trei prinți trebuie să le respecte.

Maria Borallo este una dintre cele mai bune bone pe care copiii Prințului William le-ar putea avea. Aceasta a urmat cursurile prestigioasei școli Norland College și a fost angajată de ducii de Cambridge în anul 2014, când George avea opt luni.

Bona locuiește la Palatul Kensington și călătorește alături de Familia Regală în vizitele și turneele regale, ca o prezență discretă.

Regulile stricte pe care bona le-a impus prințului George și prințesei Charlotte

Se crede că Maria este foarte strictă cu cei mici. Există o multitudine de reguli pe care bonele sunt învățate să le impună copiilor pe care îi au în grijă.

Expertul Louise Heren de la Norland a declarat pentru The Sun: „Nu va exista nicio greșeală. Și asta pentru că Maria va avea grijă ca atunci când vor coborî din avion, de mâna mamei, să fie zâmbitori și să salute publicul. Nu vor exista plânsete sau scandaluri”.

O regulă foarte strictă este aceea că micuții trebuie să meargă în pat la orele 19:00.

Pentru a descuraja pretențiile la masă, sunt introduse noi alimente și gusturi o dată la câteva zile.

Copiii trebuie să se joace afară, indiferent de vreme.

Plimbări cu bicicleta, joaca cu câinele lor, probabil niște grădinărit. Bonele de la Norland consideră că trebuie să învețe copiii prin joacă”, a explicat Louise.

Decizia privind timpul petrecut în fața televizorului este luată strict de părinți.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter