Regula pe care George Burcea i-a impus-o Andreei Bălan, în prima vacanță cu copiii

De Oana Savin, pe
Andreea Bălan și George Burcea au plecat în prima lor vacanță cu cele două fetițe ale cuplului. Însă nu totul a mers așa cum și-a închipuit artista.

Cuplul, împreună cu fetele lor, Ella și Clara, au pornit la începutul anului într-o vacanță exotică, în Mauritius. Doar că până acolo i-a așteptat un drum de 26 de ore. După primul zbor, care a durat trei ore și jumătate, George a clacat și i-a spus Andreei că nu va mai pleca niciodată cu avionul dacă este însoțit de copii.

E foarte greu să pleci de acasă cu doi copii în vacanță peste mări și țări. Ca să pleci cu doi copii de acasă, ca să ajungeți la timp la aeroport trebuie să plecați cu cinci ore înainte: ia bagajul scoate bagajul, pune laptele scoate laptele, scoate apa, treci pe la security, scoate căruțul, descalță copiii, încalță copiii încalță-te pe tine. Copiii sunt flămânzi, trebuie să le dăm să mănânce”, a spus Andreea Bălan pe vlogul său, în timp ce se afla pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

După peripețiile prin aeroport, au urmat orele lungi de zbor, până în Paris, unde au avut escală.

„Primul zbor, de 3 ore jumătate a început frumos pentru că Clarita a dormit și apoi la coborâre, probabil de la presiune o dureau urechile, a urlat 25 de minute. Și toți din avion se uitau la noi. După ce s-a supărat în avion, George spune că el nu mai merge niciodată în vacanță, că el merge la bulgari cu duba, cu mame, cu soacre, cu nași, dar nu mai merge cu avionul”, a povestit cântăreața.

După vacanța asta, dacă supraviețium, ori ne despărțim, ori ne despărțim”, a glumit ea.

Timp de trei ore ei au fost nevoiți să stea pe aeroportul Charles de Gaules din Paris. Aici au încercat să le țină pe micuțe ocupate: la cumpărături, prânz, și plimbări și întreceri cu cărucioarele prin aeroport. Doar că au urmat aște 11 ore de zbor, timp în care Andreea a spus că nu a reușit să doarmă deoarece Clara nu a avut un somn lin, ci unul agitat.

După mai bine de 26 de ore pe drum, Andreea Bălan și George Burcea au ajuns în Mauritius, doar ccă aici au fost întâmpinați nu de doarele arzător, așa cum se așteptau, ci de ploaie.

Am ajuns și plouă, nu pot să cred că plouă. Dacă plouă toată săptămâna, ce fac? Înnebunesc!”, a mai spus artista pe vlogul său.

Doar că vremea pare să șină cu ei, întrucât cântăreața a postat mai multe imagini pe Instagram, în care apare în constum de baie.

Vezi în Galeria FOTO imagini din vacanța Andreei Bălan în Mauritius.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter