Regina Elisabeta „a pierdut controlul” asupra Buckingham Palace

De Oana Savin, pe
Regina Elisabeta a pierdut controlul asupra Palatului Buckingham și a membrilor Familiei Regale, susține corecpondentul regal BBC, Nicholas Witchell. Acesta a făcut declarațiile după ce Prințul Andrew a dat un interviu șocant.

Potrivit lui Witchell, consilierii reginei nu au fost consultați cu privire la interviul ducelui de York, în care a vorbit despre relația lui cu fostul pedofil Jeffrey Epstein.

Regina a fost informată dar are 93 de ani acum și nu mai are același control puternic pe care l-a avut, dacă l-a avut vreodată”, a afirmat corespondentul regal.

Am avut parte de două episoade în doar câteva luni, când seniori ai familiei regale au făcxut ce au vrut. L-am avut pe Prințul Harry care a pornit un război împotriva tabloidelor, ceea ce a fost contrat sfaturilor oficialilor în comunicare care au suferit un șoc după aceea”, a spus Nicholas Witchell.

Acum avem o situație similară. Principalii sfătuitori ai Reginei de la Palat nu au făcut parte din dezbaterea Prințului Andrew”, a explicat el.

Regina Elisabeta „a pierdut controlul” asupra Buckingham Palace

Prințul Andrew

Potrivit jurnalistului, Regina l-ar fi întrebat pe fiul său „eși sigur” dacă i-ar fi spus despre planul acestui interviu.

Express.co.uk a scris că ofițerul de presă al Palatului Buckingham, Dickie Arbiter, a descris interviul de duminică ca fiind „crucificator”.

Prințul Andrew a primit presiuni din partea publicului de a califica prietenia sa cu Epstein, după ce acesta din urmă a fost acuzat și arestat de trafic de femei în luna iulie. Una dintre victimile acestuia, Virginia Roberts, a susținut că a fost traficată pentur a face sex cu Prințul Andrew, de trei ori.

Mai mult, aceasta a explicat că a întreținut relații sexuale cu fiul reginei pe când avea doar 17 ani.

Prințul a negat aceste acuzații, precizând că nici nu își amintește să o fi întâlnit vreodată pe această femeie.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter