Reacția neașteptată a cântăreței Adele la anunțul că trupa Spice Girls se va reuni

De Ioana Tătaru, pe
În urma anunțului că trupa Spice Girls se va reuni, cântăreața Adele a avut o reacție neașteptată! Aceasta a postat pe pagina de Instagram, o fotografie cu ea din copilărie, pe vremea când era un mare fan al trupei britanice.

Se pare că Adele se bucură nespus de faptul că trupa Spice Girls se va reuni! Cântăreața a postat pe pagina de Instagram o fotografie cu ea din copilărie, în care părea destul de fericită. În spatele său se aflau numeroase postere pe perete cu trupa Spice Girls, semn că artista era, la vremea respectivă, un mare fan al trupei britanice.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

HA! This is how I feel right now! I AM READY ✌🏻

O postare distribuită de Adele (@adele) pe


„Ha! Chiar așa mă simt acum! Sunt pregătită”, a scris cântăreața la descrierea fotografiei, de unde putem înțelege faptul că Adele este foarte fericită pentru acest anunț.

Trupa Spice Girls se va reuni într-o formulă mai restrânsă

În urmă cu câteva zile, trupa Spice Girls a anunțat că se va reuni, pentru un nou turneu mondial. Va fi o formulă mai restrânsă, cu doar patru dintre membrele trupei britanice: Mel B., Emma Bunton, Geri Halliwell și Melanie. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui videoclip filmat în secret, iar biletele pentru concerte, care vor fi organizate pe stadioane, vor fi puse în vâzare, în scurt timp. Turneul va debuta pe 1 iunie, cu un concert pe stadionul Etihad din Manchester. Deși Victoria Beckham nu este anunțată ca făcând parte din acest turneu, colegele sale nu exclud posibilitatea ca aceasta să li se alăture.

Citește și: „Ce îi interzice Victoria Beckham fiicei sale”

„Victoria Beckham susține că Elton John este motivul pentru care a renunțat la Spice Girls”

Sursă foto: Hepta.ro, Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter