Adele și iubitul ei s-au logodit? Cum a fost fotografiată solista

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 noiembrie 2021, 18:08

Adele (33 de ani) a fost surprinsă de curând purtând două bijuterii pe inelar, stârnind speculații că ea și partenerul ei, agentul sportiv Rich Paul (39 de ani), s-ar fi logodit. Solista a fost fotografiată purtând un inel auriu cu un design asimetric, alături de un inel îmbrăcat în pietre prețioase.

Adele și iubitul ei s-au logodit? Cum a fost fotografiată solista

Bijuteriile au atras atenția când artista și-a ajutat masca neagră de protecție. Cântăreața a optat pentru un outfit all-black care i-a complimentat silueta. Adele a purtat, așadar, o pereche de botine negre din piele întoarsă, o pereche de pantaloni fluizi, o maletă și un palton, toate negre. Artista și-a accesorizat ținuta cu o poșetă roșie.

Vestea unei posibilele logodne vine la scurt timp după ce solista a fost surprinsă alături de Rich în Londra. În seara cu pricina, potrivit The Sun, Adele l-a introdus pe Rich familiei și prietenilor săi. Totodată, cântăreața i-a făcut un tur al celor mai frumoase locații din Londra, orașul ei natal.

„Adele va fi însoțită de Rich la întoarcerea în Marea Britanie. Vrea să-l introducă grupurilor sale de prieteni. Să-i poată arăta unde a crescut înseamnă mult pentru ea”, mărturiseau sursele înainte ca solista să părăsească Statele Unite ale Americii.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Adele a primit în dar o gumă mestecată de Celine Dion. „E cel mai de preț lucru!”

Tatăl lui Adele a murit la 57 de ani. Bărbatul avea cancer

Adele și Simon Konecki au finalizat divorțul. La cine va rămâne fiul lor, Angelo

Adele a confirmat relația cu Rich pe Instagram în septembrie 2021. Luna următoare, într-un interviu pentru Vogue, Adele a declarat: „Rich a ajuns (n.red.: în viața ei) în mod incredibil. Nu mă simt anxioasă sau emoționată sau epuizată. Dimpotrivă, este o nebunie. Se simte suficient de consecvent și atent încât nu-mi pasă cine mai știe despre relația noastră. Este grozav. Este al naibii de amuzant”.

Adele și Rich au fost fotografiați pentru prima oară împreună în iulie 2021, în Phoenix, la un meci de baschet. Asta este prima relație publică a solistei după divorțul de fostul soț, Simon Konecki (47 de ani). Fostul cuplu a divorțat în 2019 și are împreună un fiu, Angelo, în vârstă de 9 ani.

Cântăreața își mai dorește copii. Adele plănuia să devină mamă pentru a doua oară încă din 2016. „Fiul meu va împlini 4 ani foarte, foarte curând. Devin emotivă pentru că atunci când va împlini 4 ani nu va mai fi bebelușul meu. Pântecele meu începe să doară. Îmi spune: «Bebe, bebe, bebe. Am nevoie de un bebe!». Nu sunt încă însărcinată, însă”, spunea atunci.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter