Cântăreața Adele are un nou iubit

De Unica.ro, pe

Adele (33 de ani) a revenit în atenția presei mondene după ce, pe pagina sa personală de Instagram, vedeta a postat o fotografie în care apare alături noul iubit. Cel care i-a furat inima artistei este agentul sportiv american Rich Paul (39 de ani).

În vara acetui an, cei doi au fost văzuți împreună la un eveniment, însă atunci, apropiații acestora spuneau că nu este nimic serios între ei.

„Nu este foarte seriosă (n.r. – relaţia), dar se distrează bine împreună. Au prieteni comuni, totul e frumos. Se distrează şi ea este foarte sociabilă, s-a relaxat mult. Nu este la fel de intimă ca atunci când era căsătorită. Îşi trăieşte viaţa şi se descurcă grozav. Are o vară grozavă alături de [fiul ei] Angelo. Îşi petrec cea mai mare parte a timpului în LA”, spunea prietenul comun al cuplului Adele şi Rich, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi: Simona Halep și Toni Iuruc, primele fotografii din luna de miere. Unde s-au dus cei doi

Citeşte şi: Shannen Doherty, noi dezvăluiri despre lupta ei cu cancerul: „Niciodată nu mă plâng, boala face parte din mine”

Citeşte şi: Cum își menține Florentina Opriș silueta impecabilă la 53 de ani. Meniul zilnic al vedetei

Citeşte şi: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, de nerecunoscut după cea mai recentă intervenție estetică

În urmă cu o zi, Adele a confirmat relația cu Paul postând pe Instagram o fotografie în care apare alături de el și în dreptul căreia a pus o inimoară roșie. Postarea cântăreței cu noul iubit a adunat peste 6 milioane de aprecieri din partea internauților.

Adele și-a pierdut tatăl în primăvara acestui an

Tatăl artistei, Mark Evans, a murit în luna mai a aceestui an, la vârsta de 57 de ani. Evens a fost răpus de cancer. Solista și tatăl ei nu au avut o legătură foarte strânsă, bărbatul părăsindu-le pe ea și pe mama ei pe când Adele avea 3 ani. Mark Evens a avut mari probleme cu consumul de alcool. Acesta mărturisea acum câțiva ani că ajunsese să consume câte doi litri de tărie pe zi.

„Beam câte doi litri de vodka pe zi și trei litri de bere. Am băut așa timp de trei ani de zile. Doar Dumnezeu știe cum am supraviețuit.Eram rușinat profund de ceea ce devenisem și știam că cel mai bun lucru pe care îl puteam face pentru Adele era să nu o las vreodată să mă vadă în acea stare”, spunea tatăl artistei, într-un interviu mai vechi.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter