Adele, apariție îndrăzneață pe rețelele de socializare. Fanii au criticat-o dur

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 septembrie 2020, 12:15
Mândră de noua sa siluetă, Adele a publicat pe rețelele o imagine care o surprinde într-o ținută îndrăzneață, ce îi pune în evidență formele. Detaliile din fotografie nu au fost însă pe placul fanilor, care s-au întrecut în critici la adresa artistei. 

La 32 de ani, Adele arată mai bine ca niciodată după ce a reușit să slăbească aproape 45 de kilograme. Artista se mândrește acum cu noua ei siluetă și nu se sfiește să o arate atunci când are ocazia. Recent, ea a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care și-a pus în evidență formele, însă imaginea a stârnit reacții neașteptate din partea fanilor.

Citește și: Adele nu și-a dorit mereu să fie slabă. Ce a determinat-o să piardă peste 45 de kilograme

Adele apare într-un sutien cu motive jamaicane și cu codițe bantu, în grădina vilei sale din Beverly Hills, în amintirea carnavalului Notting Hill din Londra, care a fost anulat. Evenimentul, o sărbătoare anuală a culturii caraibiene, s-a mutat în mediul online din cauza pandemiei de COVID-19, potrivit Dailymail

„Fericită cu ceea ce ar fi putut carnavalul Notting Hill din iubita mea Londră” – a scris Adele în dreptul fotografiei postate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy what would be Notting Hill Carnival my beloved London 🇬🇧🇯🇲

O postare distribuită de Adele (@adele) pe

În timp ce numeroși fani au apreciat imaginea, alții au acuzat-o pe Adele că a profitat de cultura jamaicană/afro pentru popularitate. În Statele Unite ale Americii, fenomenul de „cultural appropriation/ apropiere culturală”, adică adoptarea unor elemente din cultura și tradiția altor popoare, este considerat o jignire.

Citește și: Cum se ține dieta SirtFood. Adele a slăbit 45 de kilograme cu ajutorul ei

„2020 devine din ce în ce mai bizar. Adele apare cu coafură Bantu și însușire culturală, lucruri pe care nu i le-a cerut nimeni. Acest lucru marchează faptul că toate femeile albe de top din muzica pop sunt problematice. Urăsc lucrul ăsta”, a scris un fan pe Twitter, în timp ce un altul a fost de părere că “ar trebui să meargă la închisoare!” pentru asta.

Fotografia a fost apreciată de aproape 5 milioane de fani pe Instagram, acolo unde contul cântăreței britanice este urmărit de peste 38 de milioane de persoane.

Sursă foto: Profimedia

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter