Reacția lui Dan Negru după decesul copilului la spitalul privat din București

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 24 octombrie 2018, 15:08
Dan Negru este o persoană foarte implicată în situațiile care privesc societatea românească și nu de puține ori a avut reacții vehemente pe contul său de socializare. De această dată, Dan Negru a criticat dur atitudinea spitalului privat vizavi de cazul copilului decedat după o banală operație de hernie inghinală.

Reamintim că băiețelul, pe nume Ștefan Alexandru, în vârstă de 1 an și 10 luni, a murit sâmbătă noaptea la un spital privat din Capitală după ce a suferit o operație de testicul necoborât. După câteva ore de la intervenția chirurgicală, starea de sănătate a băiețelului s-a agravat și a intrat în stop cardiorespirator, nemaiputând fi resuscitat.

Dan Negru nu a putut fi indiferent la acest subiect și a scris pe contul său de Facebook un mesaj prin care critică acțiunea de PR a spitalului Sanador: „Un copil a murit într-un un spital privat. Dacă murea la unul de stat, era jihad. Nu mă pricep la medicină, dar am văzut prin ziare comunicatul ălora de la spitalul privat despre moartea copilului. Cum că ‘s-au respectat toate procedurile’ și că presa ar trebui să se abțină de la ‘acuzatii defaimatoare’. Asta mi-a amintit de episodul în care dr. House – înainte de a-i explica unei mame că i-a murit copilul – s-a dus și a luat-o în brațe. Ăștia de la spitalul ăla scump, înainte de a amenința presa și de a se acoperi cu hârtii ar fi trebuit să-și ceră iertare că un copil le-a murit în casă. Cu regretul ăsta trebuia să înceapă orice comunicat„ – a scris Dan Negru pe Facebook.

„Conform documentației medicale avute la dispoziție precum și declarațiilor medicilor implicați, rezultă că au fost respectate întocmai toate procedurile și protocoalele medico-chirurgicale aferente afecțiunilor respective și simptomatologiei ulterioare intervenției chirurgicale”, – se preciza, printre altele, în comunicatul emis de spitalul privat.

Citește și – Pasiuni ciudate. Ce colecționează Eugen Cristea, fostul prezentator al emisiunii “Feriți-vă de măgăruș!“

Sursă foto: arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter