Reacția lui Alexandru Arșinel la aflarea veștii despre moartea Cristinei Stamate

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 27 noiembrie 2017, 09:56
Vestea morții marii actrițe Cristina Stamate a căzut ca un trăsnet peste lumea teatrului românesc, iar Alexandru Arșinel este în stare de șoc. La doar o zi după ce Stela Popescu a fost inmormântată, iată că o altă stea a șcenei teatrale a trecut în neființă.

Continuăm cu evenimentele dramatice care au afectat foarte tare colectivul Teatrului ”Constantin Tănase”. O a doua stea moare. Continuăm să fim îndurerați. M-am săturat. Vreau să-l rog pe Dumnezeu să se oprească că nu mai rezistăm. Cristina a fost o mare actriță, am avut plăcerea să joc cu ea ani de zile. De vreo doi ani de zile, durerile au pus stăpânire pe ea. A fost un om și o actriță deosebită.”  – a declarat Alexandru Arșinel pentru Antena 3.

Cristina Stamate (71 ani) s-a stins din viață în această dimineată, la spitalul Floreasca unde era internată de joi, în stare gravă. Conform spuselor lui Alexandru Arșinel, Cristina Stamate nu avea pe nimeni: „Doresc foarte mult să o expunem la teatru, dar nu dau de familia ei. Avea un frate la Israel care a murit. Era singură.”

Cristina Stamate s-a retras de pe șcenă în urmă cu doi ani. Era actriță a Teatrului de Revistă Constantin Tănase.

Citește și – A murit actriţa Cristina Stamate. Cauza decesului

Citește și – Oana Pellea, despre Stela Popescu: “A început să moară pe scenă în fața publicului…”. Ultima apariție a actriței

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter