Reacția impresionantă a fiicei Andreei Marin după ce mama ei a divorțat de Ștefan Bănică

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 20 iunie 2021, 12:00

Andreea Marin (46 de ani) și Ștefan Bănică Jr. (53 de ani) au format în perioada 2006-2013 unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună o fată, Ana Violeta, în vârstă de 14 ani, de care sunt tare mândri. Violeta a moștenit frumusețea și talentul părinților și are înclinații artistice deosebite, cochetând încă de vârste fragede cu dansul, pictura și pianul.

Divorțul dintre Andreea Marin și Bănică a reprezentat pentru Violeta un moment extrem de dificil și delicat. Andreea Marin povestea, în urmă cu câțiva ani, că după ce s-a separat de Ștefan, fiica lor i-a adresat ei una dintre cele mai dificile întrebări pe care a primit-o vreodată.

Citeşte şi: Pentru cine se duce Ramona Olaru frecvent în Mykonos

Citeşte şi: Anamaria Prodan, prima declarație după ce s-a speculat că divorțează de Laurențiu Reghecampf

Citeşte şi: Lora, adevăratul motiv pentru care a plecat de la „Vorbește lumea”

Citeşte şi: Meghan Markle și Prințul Harry sunt, de fapt, veri

„Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea. Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată” nu trebuie să rămână așa. Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți”, a mărtutisit fosta prezentatoare de la TVR, pentru evelinepauna.ro.

Citeşte şi: Andreea Marin, despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr: „Agresivitatea în cuplu nu trebuie tolerată”

Andreea Marin a mai spus că a fost uimită când fiica ei i-a spus că vor exista mulți bărbați care o vor curta și că orice aprtener de viață și-ar alege, ea îl accepta.

„Mi-a spus „Mami, tu să nu-ți faci griji pentru mine, pentru că eu nu am nicio problemă! Eu vreau să te văd pe tine fericită! Și va fi un șir de bărbați la ușa ta, care te vor aprecia pentru ceea ce ești!”. Aici m-a sensibilizat foarte tare, recunosc! „Te vor aprecia pentru ceea ce ești tu, Mami!”. Prin asta mi-a arătat că ea mă vede așa cum sunt, în esența mea. Și eu i-am replicat: „Mami, te rog frumos, acum nu-mi e gândul la asta! Nu mai vreau să mă gândesc, sunt toată numai a ta!”. Moment la care ea mi-a răspuns… „Mami, te rog frumos! Dacă e drăguț, și mie o să-mi placă!”. Deci a fost foarte simpatică! A întors așa… într-o normalitate, totul! Pentru că e firesc – tu, ca părinte, îți faci probleme pentru felul în care gândește sau simte copilul tău. E normal să fie așa!”, a mai spus vedeta TV.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter