Răzvan Simion, declarație de dragoste pentru Daliana Răducanu: „Bineînțeles că te iubesc”

De Unica.ro, pe

Răzvan Simion (41 de ani) și Daliana Răducanu (30 de ani) formează un cuplu din toamna anului 2020. Daliana este arhitect și designer de interior. Tânăra a făcut o perioadă parte din echipa emisiunii „Visuri la Cheie”, iar de câțiva ani are propriul business.

Răzvan Simion, declarație de dragoste pentru Daliana Răducanu: „Bineînțeles că te iubesc”

Recent, în mediul online, prezentatorul TV a publicat o fotografie alături de Daliana pe Instagram. În descrierea ei, moderatorul a redat un citat din cartea „Micul Prinț”, scrisă de Antoine de Saint-Exupéry: „«Bineînțeles că te iubesc. Este vina mea că nu ai știut asta până acum»”.

„Absolut superbă! De o delicatețe… ❤️ Iar «întregul»… de excepție!”; „Sunteți foarte frumoși!”; „Superbi împreună!”, au comentat trei dintre urmăritorii lui Răzvan.

În octombrie 2021, într-un interviu pentru revista VIVA!, Răzvan și Daliana au spus ce iubesc cel mai mult unul la altul.

„L-aș subestima pe Răzvan dacă l-aș defini printr-un singur element. Mi-a plăcut pur și simplu, în totalitate. Îl admir pentru intelectul lui, pentru sufletul lui, pentru șarmul lui, dar mai ales pentru modul în care știe să mă completeze”, a declarat Daliana.

„Recunosc, m-a atras vizual, ca femeie complexă. Am simțit de la început că are toate ingredientele”, a spus și Răzvan.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1

Răzvan Simion s-a testat de două ori pentru coronavirus. Cum se simte?

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

Timp de 5 ani, Răzvan a format un cuplu cu Lidia Buble (28 de ani). Fosta pereche s-a despărțit în 2020. Deși s-au despărțit, continuă să lucreze împreună. 

„Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, mărturisea Lidia în octombrie 2020, pe contul personal de Instagram.

Înaintea relației cu Lidia Buble, timp de 15 ani, Răzvan a format un cuplu cu Diana, fosta lui soție, cea alături de care are doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor. Copiii moderatorului locuiesc cu mama lor în Timișoara.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter