De ce nu-și va petrece Răzvan Simion Paștele alături de copiii lui

De Unica.ro, pe

Din primul și singurul său mariaj, Răzvan Simion (41 de ani) are doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor. În prezent, copiii prezentatorului TV locuiesc cu mama lor, Diana, în Timișoara.

De ce nu-și va petrece Răzvan Simion Paștele alături de copiii lui

„Ianca vine mai des pe la București, Tudor se cam plictisește pentru că nu are prietenii pe aici și nici toate ustensilele cu care se dă. Strânge bani de motor acum”, povestea Răzvan Simion în aprilie 2021, în podcastul lui Mihai Bobonete, „DA BRAVO!”.

Recent, Răzvan a mărturisit că nu-și va petrece Paștele alături de copiii lui. Despre ce va face de sărbători, prezentatorul a spus: „Mă duc în locuri interesante, frumoase. Din păcate, la o anumită vârstă, copiii nu vor să mai facă sărbătorile cu părinții. Au gașca lor de prieteni, se pleacă în excursii. Și atunci, mergem așa, ca bătrânii, în locuri interesante. În locul ăsta nu am mai fost”.

Vorbind despre valorile pe care le-a transmis copiilor lui, Răzvan a mai spus: „Nu știu dacă sunt valori sau dacă m-am gândit vreodată să le explic lucrurile astea ca și cum sunt la un seminar sau o conferință. Copiii, în primă fază, până își dezvoltă gândirea critică, învață mimetic”.

„Adică dacă au văzut în casă că se întâmplă lucruri de anumită factură, că oamenii nu se mint între ei, că sunt buni unii cu alții, că-și construiesc un grup, poate nu așa de restrâns de prieteni, dar în care au grijă de fiecare în parte. Și ei vor face la fel”, a completat.

„După 10 ani, când au gândirea critică și pot să și discearnă, o să-și croiască propriul lor sistem de valori din ce au văzut acasă, din ce au asimilat la școală, din ce au primit de la prieteni. Și de unde mai învață, poate de pe YouTube, e o variantă digitală care îi echilibrează și aliniază. Am învățat să fac lucruri de care copiilor mei să nu le fie rușine”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1

Răzvan Simion s-a testat de două ori pentru coronavirus. Cum se simte?

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

Răzvan formează de mai bine de un an un cuplu cu Daliana Răducanu (30 de ani), arhitect și designer de interior. Tânăra a făcut parte din echipa emisiunii TV „Visuri la Cheie”, însă de câțiva ani are propriul business. În octombrie 2021, într-un interviu pentru revista VIVA!, Răzvan și Daliana au spus ce iubesc cel mai mult unul la altul.

„L-aș subestima pe Răzvan dacă l-aș defini printr-un singur element. Mi-a plăcut pur și simplu, în totalitate. Îl admir pentru intelectul lui, pentru sufletul lui, pentru șarmul lui, dar mai ales pentru modul în care știe să mă completeze”, a declarat Daliana.

„Recunosc, m-a atras vizual, ca femeie complexă. Am simțit de la început că are toate ingredientele”, a spus și Răzvan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter