Răzvan Fodor suferă de o boală incurabilă. Participarea la Asia Express o poate agrava: „Oricând poate face o criză”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 19 februarie 2020, 17:00
Răzvan Fodor se află în Filipine în acest moment, acolo unde participă la emisiunea Asia Express, împreună cu amicul său Sorin Bontea. Artistul a primit propunerea cu entuziasm, însă a fost destul de reținut la început, atât din cauza dificultăților pe care le impune, cât și din cauza afecțiunii cu care se confruntă și care nu poate fi vindecată.

Răzvan Fodor, în vârstă de 44 de ani, suferă de astm, iar soția sa, Irina, se teme pentru sănătatea lui: „Nu îmi doresc nimic, decât să revină cât mai repede şi mai ales întreg. Are momente când, din spirit competitiv, să facă mai mult decât ar trebui şi n-aş vrea să mă gândesc că se va expune unor situaţii periculoase. Dacă se întoarce sănătos, mi-e suficient. Da, aceasta este panica mea cea mai mare. Pentru că acolo (în Filipine și Taiwan – n.r.) sunt alte feluri de polen, de insecte, tot felul de lucruri pe care nu le poţi calcula și oricând poate face o criză mai serioasă„, – a declarat Irina Fodor pentru Click.ro.

Răzvan Fodor a declarat înainte de a pleca în Filipine că a primit cu reticență propunerea celor de la Antena 1: „Am urmărit show-ul anul trecut și m-a prins foarte tare competiția. Când am primit propunerea de a fi concurent, în prima fază am fost destul de reticent, e în mod clar o experiență solicitantă și deloc ușoară. Am aflat apoi traseul… Filipine este o destinație foarte dragă mie, am fost acolo ca turist și sunt curios să o descopăr și din perspectiva concurentului Asia Express. În plus, am o vârstă, e posibil ca asta să fie ultima mea călătorie ca backpacker, pentru că apoi o să rămân numai la troler. Cu Sorin Bontea mă cunosc încă de la începuturile lui în televiziune și de atunci s-a legat o prietenie între noi. El e zodia Pești, eu Rac, suntem compatibili și din punctul ăsta de vedere. Ne-am găsit deja și un nume: Reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă. Sunt reactoarele alea lăsate în conservare de prin 1992.. Eu zic că ni se potrivește numele”, – a mărturisit Răzvan Fodor.

Vezi imagini cu Răzvan Fodor de la Asia Express în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter