Răzvan Fodor, declarație emoționantă de dragoste pentru soția lui, Irina

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 februarie 2022, 11:32

Răzvan (45 de ani) și Irina (33 de ani) Fodor formează un cuplu de 14 ani. Dintre aceștia, 11 sunt de mariaj. Perechea s-a căsătorit în anul 2010 și împreună are o fiică, Diana Elena, în vârstă de 9 ani. Pentru a doua oară anul acesta, Irina și Răzvan sunt „separați” de angajamentele profesionale ale jurnalistei.

Răzvan Fodor, declarație emoționantă de dragoste pentru soția lui, Irina

Irina se află în prezent în Grecia, unde filmează un nou proiect TV, Chefi fără limite. Jurații sunt chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea. Filmările au loc în insulele Grecești Chios, Lesbos, Corfu, Creta și Naxos. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale și locuri din Grecia.

Invitat recent în platoul emisiunii Xtra Night Show, Răzvan i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste soției sale. „Soția mea e tovarășa mea de viață, e tovarășa mea de pahar. (…) Avem 11 ani de căsnicie și 14 ani de relație”, a spus Răzvan. „Eu sunt mai fătălau așa. Eu sufăr fără nevasta-mea, sufăr ca un câine. Nu-mi place”, a completat actorul.

Înainte de a pleca în Grecia, Irina a încheiat filmările celui de-al patrulea sezon Asia Express, Drumul Împăraților, care are premiera pe 18 septembrie, de la ora 20:00, pe Antena 1. Filmările au avut loc în Turcia, Georgia și Azerbaidjan. Au mai fost și alte destinații pe rută, însă despre ele vom afla pe parcursul show-ului.

Citește și:

Ce frumoasă este fiica lui Răzvan Fodor! Diana a împlinit 9 ani anul acesta

Ce situație financiară aveau Irina și Răzvan Fodor la începutul căsniciei lor

Mama lui Răzvan Fodor, operată la picior. Cum se simte mama actorului după intervenție

Anterior acestui proiect, Irina a găzduit a doua jumătate a sezonului 9 Chefi la Cuțite. Răzvan prezintă show-ul Splash! Vedete la apă. Tot anul acesta, Răzvan a prezentat emisiunea Burlacul. Show-ul s-a încheiat la finalul lunii iunie. Totodată, actorul este distribuit în serialul Adela.

Când s-au cunoscut, Irina avea 19 ani, iar Răzvan 32. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism, iar întâlnirea lor a avut loc pe platourile de filmare de la Buftea. După un timp, perechea a plecat împreună în India, unde actorul a realizat că ea era aleasa.

Într-un interviu oferit publicației OK! Magazine, fiica perechii mărturisea că își dorește o surioară. „Ne-am tot gândit, dar trebuie să recunoaștem că ne e bine așa. A crescut Diana, am devenit ușor egoiști, avem vacanțele noastre”, a spus Irina.

„Ea are vârsta, acum se fac copiii de la 30 în sus. La mine e problema. (râde) Nu că aș fi bătrânel, dar la 45 de ani, încă un copil, nu știu, sincer … E în pom treaba asta”, a completat Răzvan atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter