Randi vorbește despre posibilitatea de a deveni tată

De Mădălina Manole, pe
Randi a vorbit cu mult curaj despre viața sa personală. Îndrăgitul artist a făcut mărturisiri sincere și a explicat de ce nu a devenit tată până în acest moment.

Randi, pe numele real Andrei Ștefan Ropcea, în vârstă de 35 de ani, a fost invitat în platoul emisiunii Răi da’ Buni de la Antena Stars pentru a își promova noua piesă, “Ce te-aș mai“, o piesă provocatoare care se anunță a fi hitul verii.

Cu această ocazie, artistul a vorbit despre ceea ce înseamnă pentru el să devină tată, dar și când consideră că va fi momentul să facă acest pas. Artistul consideră că până în acest moment nu a întâlnit femeia care să-l determine să-și dorească să facă pasul cel mare: “Nu am avut pe cine trebuie lângă mine să fac pasul asta, l-aş fi făcut de mult timp. Nu ştiu dacă eram pregătit sau nu ştiu dacă eşti pregătit vreodată până nu trăieşti pe pielea ta. La mine nu a venit momentul, trebuie să găseşti şi persoana potrivită. Importat este să nu faci într-un moment de euforie, când crezi că totul e roz ca apoi să ajungă la o despărţire – a explicat Randi.

Citește și – Loredana Groza și-a serbat ziua de naștere. FOTO

Citește și – Corina Caragea a fost nașă în Toscana. Foto

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter