Care crede Randi că sunt defectele lui Alex Velea

De Unica.ro, pe

Invitat în platoul emisiunii La Măruță, Randi (27 de ani) a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță (43 de ani) de a răspunde mai multor întrebări picante. După fiecare răspuns, solistul putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picat.

Care crede Randi că sunt defectele lui Alex Velea

Prima întrebare la care Randi a trebuit să răspundă a fost: „Care crezi că sunt cele mai mari trei defecte ale lui Alex Velea (37 de ani)?”. În martie 2021, Randi scria în mediul online: „Băi, băi copii bă, se mai anunță o pandemie. Se numește trapa..nele, cică”. Ulterior, Randi i-a cerut iertare lui Alex.

„Mi-a dat ieri mesaj, dimineață. Eu sunt prieten cu el de o viață, ne știm din 2004. Primele voci le-am tras cu Randi, cu Andrei Ropcea. Îl respect și îl apreciez ca artist. Nu am înțeles exact către cine bat acele mini jigniri, că nu-i place stilul, că i se pare ceva pandemic.

Mi-a scris că nu a știut că eu am inventat stilul ăsta și că nu a vrut să jignească. A fost un fel de scuză împachetată frumos. Nici nu aveam nevoie de scuze. E prietenul meu”, a declarat Alex Velea în emisiunea Showbiz Report, difuzată de Antena Stars.

„Mamă, mamă, mamă, sper să nu mă bată. Bun; scund, impulsiv, mamă, încerc să găsesc ceva să nu-l deranjeze. Nu-l cunosc așa de bine. Nu știu, nu vreau să mănânc iute. A intrat prea devreme în manele.

Nu știu ce prefer, să mănânc bătaie de la el sau picant. Nu știu ce e mai rău. Poate arogant uneori. Vreau să spun că nu cred 100% ce am zis mai devreme. Sunt așa…”, a mărturisit Randi, despre Alex Velea.

Citește și:

Alex Velea și Antonia au avut COVID-19: „Am fost din ăia care la început nu au crezut”

Ce semnificații speciale au numele alese de Alina Laufer pentru gemenii ei

Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

De 8 ani și jumătate, Alex Velea formează un cuplu cu Antonia (32 de ani). Perechea are împreună doi fii, Dominic (6 ani) și Akim (4 ani). Solista mai are o fiică, Maya (10 ani), din fostul mariaj.

După ce a câștigat emisiunea-concurs Star Factory, la sfârșitul anului 2003, și după participarea în competiția Big brother, Alex a colaborat cu artistele Anna Lesko (41 de ani) și Anda Adam (40 de ani), lansându-și primul album solo, Yamasha, în anul 2006.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter