Randi, dialog haios în oglindă: „M-am descoperit pe mine, prin tine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 aprilie 2020, 13:44
Randi se află în izolare la domiciliu în vila sa de la marginea Bucureștiului. Artistul pare să se simtă destul de bine în compania sa și reușește să vadă doar partea plină a paharului.

Randi a făcut o filmare haioasă pe Tik Tok, alăturându-se astfel vedetelor care încearcă în această perioadă să destindă atmosfera sumbră cu filmulețe comice și diferite challenge-uri:

”Stau acum și mă gândesc… oare cum a trecut tot timpul ăsta de când suntem împreună. E incredibil cum zboară orele când ești alături de persoana pe care o iubești. În timpul ăsta parcă m-am descoperit pe mine, prin tine. Și îți mulțumesc pentru asta! Am auzit că ai lansat și o piesă nouă, noroc! La mulți ani pentru luna asta de vis pe care mi-ai oferit-o!”, – a spus cântărețul în timp ce își vorbea singur în oglindă, tânând în mână un pahar cu vin.

@randi.musicEu si cu mine ,cuplu’ perfect ! ##sufleteincarantina ##coronavirus ##izolare ##lamultiani♬ original sound – randi.music

Citește și – Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund. Cei doi au făcut un live împreună și au vorbit despre relația lor: ”Te iubesc! Hai acasă!”

Vezi mai multe imagini cu Randi în izolare în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter