De ce nu și-a botezat Ramona Bădescu băiatul până acum. Copilul are 1 an și jumătate

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 martie 2021, 17:53

Ramona Bădescu (52 de ani) a vorbit de curând despre cel alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire.

Învitată cu ocazia Zilei Femeii, în noua emisiune a lui Cristi Brancu de la Prima TV, la „Exclusiv VIP”, Ramonei Bădescu a dezvăluit că iubitul ei este Fabio Cali (53 de ani), bancher și om de afaceri cu origini siriene. Cu Fabio, Ramona are un băiat, Ignatzio Salvo Cali în vârstă de 1 an și șase luni.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

„Se numește Fabio Cali. Sunt norocoasă că logodnicul meu iubește diamantele. Sunt mulți bărbați cărora nu le plac bijuteriile. Este Săgetător ca și mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continuă în fiecare zi să mă cucerească. Focul nostru este veșnic și cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucnește iarăși. Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură. Am știut că ne-am vrut, știm că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos și minunat al vieții noastre”, a mărturisit Ramona, în emisiunea lui Brancu.

Citeşte şi: Ramona Bădescu, despre al doilea copil: „Mi-am dorit o fetiță”

Până acum, copilul Ramonei nu a putut fi botezat din cauza pandemiei, deoarece părinții își doresc o ceremonie măreață pentru el la Vatican, cu multă lume, iar un asemenea eveniment nu poate fi organizat în condițiile actuale.

„Încă nu mă pregătesc de botez, mai este un pic de timp. Îmi doresc să fac un botez cu mai multă lume, să fie intim, dar cu persoanele dragi alături. Și sunt destule persoane dragi care vor să ne fie alături, așa că acum ne gândim. În sfârșit, în vreo lună, două luni de zile trebuie să îl facem”, spunea Ramona Bădescu, în vara anului trecut, în emisiunea “Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter