Radu Vâlcan, prima declarație după ce a devenit din nou tătic

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 11 decembrie 2018, 14:47
Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară. Duminică dimineață, actrița și prezentatoarea TV a adus pe lume cel de-al doilea băiețel al cuplului.

Radu Vâlcan este în culmea fericirii. Proaspătul tătic a oferit câteva declarații despre nașterea celui de-al doilea fiu, dar și despre numele cu care-l vor boteza pe micuț: „Ne-am gândit deja la un nume, n-o să-l spun acum, îl mai ţinem puţin pentru noi. Este un nume simplu, nu este un nume căutat acum, nu este la modă să cauţi tot felul de nume care mai de care. Este deosebit pentru noi şi suntem convinşi că i se potriveşte foarte bine”, – a dezvăluit Radu Vâlcan într-un interviu acordat pentru postul de televiziune Antena Stars.

Am avut emoţii foarte mari, dar nu în ceea ce priveşte naşterea în sine, pentru că ştiam că totul se va desfăşura foarte bine, având şi experienţa primei sarcini cu Alexandru şi cunoscând-o foarte bine pe Adela, ştiam că totul o să decurgă perfect normal. Am avut emoţii în ceea ce-l priveşte pe Alexandru pentru că nu ştiam interacţiunea dintre el şi cel mic, frăţiorul cel mic. A fost foarte bine, l-am dus şi pe el acolo, l-a văzut, l-a mângâiat, i-a oferit o jucărie. Totul este foarte bine. Mămica, Adela, se simte foarte bine. Totul este perfect”, – a continuat Radu Vâlcan pentru sursa citată.

Radu Vâlcan, în vârstă de 41 de ani, și Adela Popescu, 32 de ani, sunt căsătoriți din anul 2015 și se înțeleg de minune. Cei doi formează un cuplu discret și foarte haios, dacă ne referim la postările pline de umor pe care le publică pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter