Profesorul Alexandru Rafila, reacție după ce Andreea Esca a renunțat la verighetă. Cum a catalogat gestul vedetei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 aprilie 2020, 19:20
Andreea Esca a renunțat la verighetă în această perioadă. Prezentatoarea Pro Tv a explicat că nu va purta bijuterii în timpul pandemiei, iar profesorul Alexandru Rafila a comentat pe tema acestui aspect.

Profesorul doctor Alexandru Rafila, reprezentant al Organizației Mondiale a Sănătății, a discutat despre acest aspect și l-a catalogat ca fiind corect, explicând, totodată, de ce este un gest responsabil. Alexandru Rafila a transmis că este important ca și personalul medical și alți lucrători care intră în contact cu alți oameni să respecte aceste reguli de igienă:

Citește și – Andreea Bălan și George Burcea, atacuri dure în online. Ce replici neașteptate și-au dat cei doi

“Gestul ei este corect, dar trebuie să existe această deprindere la tot personalul medical. Riscul ca Andreea Esca să transmită virusul este foarte redus, dar personalul medical nu trebuie să poarte pe mâini nici un fel de obiect decorativ care ar putea să împiedice o igienă perfectă a mâinilor. Toți cei care lucrează în servicii în care intră în contact cu oamenii trebuie să facă acest lucru, dar mai ales personalul medical care vine în contact cu pacienții”, – a declarat profesorul Rafila, conform Wowbiz.

Citește și –  Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Felix de ziua sa de naștere. Vedeta s-a fotografiat alături de „socri”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter