Prințul Harry o apără pe Camilla: „Nu este o mamă vitregă diabolică”

De Oana Savin, pe
Prințul Harry a dezvăluit că mama sa vitregă, Camilla Parker Bowles, și el, sunt foarte apropiați. Astfel, prințul a pus capăt zvonurilor negative privind relația sa cu Camilla, insistând că ea „nu este o mamă vitregă rea”, în biografia Harry: Conversații cu prințul.

Ducele de Sussex spune că iubește relația pe care o are cu mama soția tatălui său și a cerut publicului „să o compătimească”.

Camilla s-a măritat cu Prințul Charles în 2005, însă cei doi aveau o relație dinainte ca Charles să se însoare cu Prințesa Diana în 1981.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere în 1971, însă prințul moștenitor a ales să se așeze la casa lui cu Diana.

Citește și: Meghan, nevoită să renunțe la mâncarea preferată. Regina a exclus-o din meniu

Ca să fiu sincer, ea a fost mereu aproapiată de mine și William. NU este o mamă vitregă diabolică. Uitați-vă la poziția la care vine. SĂ nu vă fie milă de mine sau William, compătimiți-o pe ea”, a afirmat Harry.

Este o femeie minunată și ne-a făcut tatăl foarte foarte fericit, acesta fiind cel mai important lucru. Eu și William o iubim la nebunie”, a subliniat ducele de Sussex.

În anul 2004, Camilla a fost anunțată ca fiind mama vitregă a prinților William și Harry, acest lucru aducând valuri de critici.

Însă, în biografia văzută de Express, Harry neagă o relație negativă între el și Camilla.

După ce Charles și Camilla și-a făcut publică relația, după moarte atragică a Dianei în 1997, istoria cuplului a ieșit la lumină.

Citește și: Tom Cruise a cărat bagaje pentru a-și câștiga existența

Au apărut mai multe zvonuri care îl acuzau pe prinț de infidelitate și era învinuit că ar fi înșelat-o pe Diana pe la spatele ei.

Înainte de moartea sa, Diana a vorbit despre căsnicia ei: „Eram trei în acest mariaj, așa că era puțin aglomerat”.

Sursă foto: Hepta

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter