Prințul George are o poreclă secretă

De Oana Savin, pe
Prințul George și-a dezvăluit, din greșeală, porecla secretă, în fața unui străin. Potrivit unei femei care a ieșit la plimbare cu câinele său, primul copil al Prințului William este alintat „Archie”.

George, în vârstă de cinci ani, a stat de vorbă cu o femeie care ieșise să își plimbe câinele, în timp ce se afla cu bunica sa, Carole Middleton.

Potrivit femeii, care a dorit să rămână anonimă, poliția i-a cerut să nu îi facă fotografii băiețelului, însă „George a început să îmi mângâie câinele”.

Doar ca să fiu prietenoasă, am intrat într-o mică conversație și l-am întrebat pe George cum se numește, deși evident știam. Spre uimirea mea, a spus: „Mi se spune Archie” cu un zâmbet mare pe față. Nu știu de ce spune că îl cheamă așa, dar copiii se joacă deseori cu numele lor și mi se pare drăguț”, a declarat femeia pentru Metro Online.

George mai are două prenume, Alexander și Louis, iar părinții săi, Kate și William i-au pus două porecle, PG (Prince George) și Tips, după numele unui ceai.

Prințul ieșise cu sora sa Charlotte când s-a întâlnit cu femeia care își plimba câinele, în Berkshire, în apropierea casei bunicii lor.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter